Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 03. týden (14.1.2019 - 20.1.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Kdyby to jen trochu šlo, snad by bylo lepší, kdybyste si na pondělí vzali dovolenou. V práci stejně nebudete k ničemu. Na nic jiného než na erotiku se soustředit nedokážete. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který je naladěný na vaši vlnu a vaše rozpoložení sdílí. Ve vašich erotických potřebách s vámi dokáže držet krok. Budete nadšení, protože něco takového jste už dlouho nezažili.

Býk

Pokud si můžete vybrat mezi partnerem, který má peníze, a tím, který vám poskytuje naprosto dokonalý sex, volte možnost číslo dvě. S člověkem, který vám vyhovuje v sexu, vytvoříte bez problémů ctižádostivý pár, který časem peněz dosáhne. S člověkem, který by vám peníze dal hotové a sexem by vás doma nedržel, byste se nudili a pořád mu jen někam utíkali.

Blíženci

Když najdete partnera, kterého chcete, musíte udělat všechno pro to, abyste ho taky získali. Nedejte na názory ostatních! Když vám budou vysvětlovat, že první schůzka přece nemůže skončit v posteli, protože by to bylo předčasné, můžete to vyslechnout, ale tím by to taky mělo končit. Když usoudíte, že ho v posteli chcete, klidně mu to řekněte. Jde o rozhodnutí, jehož litovat nebudete.

Rak

Na lásku a sex, který se vám opravdu bude líbit, si musíte počkat až do neděle. Luna bude procházet vaším sektorem erotiky a vy si se svým miláčkem budete skvěle užívat. Musíte si pro to však vytvořit náležité podmínky. Když se během týdne prarodiče nabídnou, že si vezmou děti na víkend, neříkejte, že to nepotřebujete. S láskou jim je svěřte a sami si běžte užívat s partnerem.

Lev

Zatmění, které v pondělí probíhá ve vašem znamení, vám dává šanci ne na románek, ale na něco, co byste sami označili jako nezvladatelnou vášeň. Velice dobře si uvědomujete, že svou erotickou fascinací ohrožujete všechno, co jste za svůj život vybudovali, ale to je vám skoro jedno. Uvědomujete si, že stojíte na rozcestí, které má určit vás další život - a rozhodli jste se, že půjdete za tím, co vám říká srdce.

Panna

Než se rozhodnete, že kvůli partnerovi přehodnotíte veškeré své priority včetně erotických, hodně přemýšlejte. Následně uvažujte, zda to přinese očekávaný efekt, nebo zda to z toho bude jen další životní průšvih. Měli byste být natolik moudří, abyste neriskovali stav, kdy kvůli němu obětujete všechno, na čem vám záleží, abyste pak zjistili, že to stejně k ničemu nebylo a vytoužený efekt to nepřineslo.

Váhy

Když nevíte, jak dát miláčkovi najevo, že po něm toužíte, jednoduše to řekněte. Bude to podstatně lepší, než kdybyste jen naznačovali. Pak byste se totiž mohli chovat tak jemně a decentně, že by vaše slova nemusel vůbec pochopit. Když mu však přímo řeknete, co po něm vyžadujete, a ještě mu ukážete, jak by se vám to líbilo, bude váš erotický soulad stoprocentně jistý.

Štír

Do vašich erotických hrátek se začíná plést váš chlupatý miláček. Má pocit, že jste pro něj svým milováním připravili skvělou zábavu a s chutí se do ní zapojuje. Vy z toho máte spíše legraci, ale vás miláček je docela naštvaný. Má pocit, že ve chvíli, kdy se ve vaší posteli objeví zvíře, přestáváte myslet na něj a začínáte pracovat na tom, aby bylo dobře především jemu.

Střelec

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Panně, se svým miláčkem zacházejte s nejvyšší možnou opatrností. Jakmile usoudí, že si z něj v posteli děláte legraci, naštve se způsobem, který jakékoli vaše další erotické hrátky naprosto znemožní. Pak byste ho sice mohli přesvědčovat a vysvětlovat mu, že vás ani nenapadlo, že byste to mohl vzít zle, ale stejně by to nezabralo.

Kozoroh

O víkendu se musíte držet zkrátka. Počítejte se dny, kdy budete mít sice na erotiku nebývale intenzivní chuť, ale přesto vám nebude přáno. Ráno vám do postele vlezou děti, což se ještě dá vydýchat. Večer, kdy budou ratolesti už hluboce spát, se ke slovu dostanou rodiče, kteří s vámi začnou zdlouhavě projednávat důležité rodinné záležitosti. Raději se smiřte s víkendem bez sexu...

Vodnář

Od pondělí do středy, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, budete mít práce a témat k přemýšlení tolik, že na erotiku nebude prostor. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který se chová tak, abyste si uvědomili, že své požadavky má i vaše tělo. Sexu bude sice trochu méně, než obvykle, ale zase bude neobyčejně zábavný a chvílemi dokonce i inspirativní.

Ryby

Při Venuši ve Střelci hrozí, že se zamilujete v práci. Půjde o lásku, která bude velice nerozumná a navíc hodně riskantní. Než se v horké náruči svého šéfa naprosto rozplynete, měli byste si uvědomit, že po chvíli radosti přijdou chvíle, kdy se stanete terčem drbů celé firmy. Opravdu chcete, aby se o vás mluvilo víc, než je zdrávo? Navíc v souvislosti s člověkem, na kterém vám vlastně vůbec nezáleží?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA