Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 47. týden (19.11.2018 - 25.11.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Za své erotické sklony se nestyďte. Dobře si však vyberte čas, kdy je budete realizovat. Ve vašem případě by bylo lepší, kdybyste veškeré aktivity, které chcete v tomto směru uskutečnit, odložili na druhou polovinu týdne. Slunce už bude ve Střelci a vy ve stavu, kdy dovedete miláčkovi vysvětlit, že sex je v tomto podzimním období to nejhezčí, čemu se můžete večer věnovat.

Býk

Pokud máte štěstí a konečně jste narazili na partnera, s nímž si bez větších problémů eroticky ladíte, měli byste se ho taky držet. Když zjistíte, že to jinak nejde a on na nic jiného neslyší, můžete se zmínit i o svatbě. Zatím jste sice nic takového v úmyslu neměli, ale to nevadí. S člověkem, s nímž vám to v posteli klape, můžete k oltáři vyrazit klidně a bez zbytečných pochybností.

Blíženci

V úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Jupiterem, se musíte chovat rozumně. Hlavně nerozjíždějte své erotické plány na více frontách. Mohlo by se vám to fatálně nevyplatit. Náhoda by se mohla ostře postavit proti vám. Ti, které máte rozpracované, by se mohli shodou naprosto nepravděpodobných náhod domluvit. Výsledkem by bylo vaše zklamání. Vykašlali by se na vás všichni...

Rak

Hned na začátku týdne byste si měli vybrat, čemu se budete s partnerem věnovat a čemu dáte přednost. To, že vás miláček přemlouvá, abyste si stoupli k plotně a vytvářeli jednu svou oblíbenou specialitu za druhou, je vyloženě logické. Problém je v tom, že nacpaný miláček příliš velkou erotickou aktivitu projevovat nebude. Bude lepší, když mu nejdříve podáte něco lehkého, pak se pomilujete, a sytá večeře bude následovat až potom....

Lev

Ve čtvrtek, kdy se Slunce přidá k Jupiteru ve vašem sektoru lásky a romantiky, se váš vztah k sexu a erotice zásadně změní. Pochopíte, že kromě tělesné stránky potřebujete mezi vámi kultivovat i vazby citové. Pro vašeho miláčka to bude velmi kladné překvapení. V upřímné chvíli přizná, že po něčem takovém už dlouho toužil, ale neměl odvahu, aby vás o to požádal.

Panna

Náročná bude zejména neděle. Při stacionárním Neptunu máte sklon vnímat svého partnera naprosto jinak, než si zaslouží. Pokud máte pocit, že vám do ucha šeptá právě to, co chcete a potřebujete slyšet, zpozorněte dvojnásob. Byla by opravdu škoda, abyste za pocit erotického uspokojení později platili vlastní důstojností a jistotou, že jste naletěli někomu, kdo za to ani trochu nestál...

Váhy

Nastupující advent můžete kromě jiného využít i ke zpestření svého erotického života. Co kdybyste si tak zašli do sexshopu a nakoupili tam spoustu nejrůznějších hraček. Můžete si z nich vytvořit svůj vlastní krásný a navíc i velice užitečný adventní kalendář. Krásně si užijete jak při jeho sestavování, tak při následném užívání. Kdybyste ho ještě ukázali kamarádům, nebylo by nadšení konce.

Štír

Úvahy o tom, v čem si lehnout do postele, jsou ve vašem případě tak trochu zbytečné. Můžete si sice vybrat něco, co je objektivně sexy a co vám sluší, ale vám to stejně bude k ničemu. Váš rozvášněný partner váš eroticky skvěle vyladěný outfit ani nezaregistruje. Můžete být rádi, že si všimne, než na sobě máte něco, co si vyžaduje jemné zacházení a co nemůže hned roztrhat.

Střelec

V úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Jupiterem ve svém znamení, je váš erotický život pod značným tlakem. Máte sice ty nejlepší úmysly a nápady, které by podle vašeho názoru měly váš erotický život zpestřit a vrátit do něj vzrušení, ale nějak to nevyjde. Miláček vám vytkne, že jenom slibujete a nic neděláte. Vy se urazíte a veškerou komunikaci zarazíte...

Kozoroh

Za předchozí erotické zkušenosti svého miláčka opravdu nemůžete. Měli byste mu ale jasně a třeba i trochu drsnějším způsobem vysvětlit, že vy se od jeho předchozích známostí zásadně lišíte. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, jak to myslíte, ale nakonec se rozhodne, že bude vaše stanovisko akceptovat. Dojde mu, že jeho nepřijetím by přišel o vaše erotické služby, což by se mu opravdu nelíbilo.

Vodnář

Vstup Slunce do Střelce, který nastává ve čtvrtek dopoledne, varuje. Je potřeba, abyste se sedli a bedlivě popřemýšleli o nebezpečích, které vám erotický život přináší. Uvědomte si, že stojíte na prahu vánočních večírků, kde alkohol teče proudem a zábrany padají. Pokud nechcete mít opravdu velké nepříjemnosti, slibte si, že na nich budete pít málo a lásky na jednu noc nebudete navazovat vůbec.

Ryby

Svůj erotický život musíte vtěsnat do prvních tří dnů týdne. Slunce bude ve vášnivém Štíru a vy si budete skvěle užívat. Potíž však může být s prací a jinými povinnostmi. Milujete se s takovou chutí a tak vášnivě, že vám na ně nezbývá ani čas, ani energie. Naštěstí máte kolem sebe chápavé lidi. Na důvody vaší krátkodobé indispozice se nevyptávají, ale bez řečí vás v alespoň tom nejdůležitějším zaskočí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA