Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 51. týden (17.12.2018 - 23.12.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na představu erotického dobrodružství, které si dopřejete na vánočním večírku, zapomeňte. Pokud byste si mysleli, že se o něm nikdo nedozví, zapomeňte na to dvakrát. Uvědomte si, že se Merkur pohybuje Střelcem, kde neřekne jen to, co neví. V pondělí byste si dopřáli podle svých představ a už v úterý by celá firma hučela klepy a vtipy na vaši adresu. Opravdu to chcete riskovat?

Býk

Týden bude krásný a celkem neproblémový, ale víkend bude ještě daleko hezčí. Pozitivně na vás působí zejména sobotní úplněk. Pokud to jde a pokud je jasno, nechte si ho svítit do postele. Pohled na tělo vašeho partnera, který se koupe v měsíčním svitu, bude neobyčejně vzrušující. Moc rádi si slíbíte, že si milování ve stejných kulisách zopakujete za měsíc znovu!

Blíženci

Když vás někdo chce dostat do postele, fantazie ani energie mu nechybí. Počítejte s tím, že do vás bude hučet při každé vhodné a spoustě nevhodných situacích. S postupujícím týdnem můžete čekat útoky stále intenzivnější. Vrchol nastane v pátek, kdy se ve vašem partnerském sektoru dostává do konjunkce Merkur s Jupiterem. Pak hrozí, že mu vyhovíte jen proto, abyste od něj měli konečně pokoj.

Rak

Sextil mezi Marsem a Plutonem sice nastává v pondělí ráno, ale vaše partnerské vztahy ovlivňuje po celou první polovinu týdne. Počítejte s reakcemi, které vás samotné překvapí. Budete se mít chuť vykašlat na všechny povinnosti a partnerskou oddanost a vrhnout se do náruče prvnímu podezřelému typu, který půjde kolem. To, že to neuděláte, berte jako svou velkou výhru.

Lev

Člověk, který si myslí, že vás ošálí a naláká na dárky a pak vás bez problémů svede, zjistí, že se spletl. Základní problém je už v tom, že si drahé, cenné a vkusné dárky představujete každý jinak. Další potíž je v tom, že vás dotyčný ani omylem nepřitahuje. Kvůli tomu, aby si získal vaši pozornost a erotickou náklonnost, dělá sice psí kusy, ale je mu to málo platné.

Panna

Přiznáváte si, že vás erotika nějak neláká. Navíc se vám s tím nechce vůbec nic dělat. Představa, že byste se nějak přemlouvali a k něčemu nutili, se vám ani trochu nezamlouvá. Naštěstí máte partnera, který vás k ničemu nenutí. Nad hrozbou sexuální abstinence mávne rukou. Dobře ví, že pro zdařilý vztah jsou věci daleko důležitější, než je prostá erotika.

Váhy

Procházíte zajímavým obdobím. Najednou zjišťujete, že vedle sebe máte člověka, s nímž vám to sice skvěle ladí v sexu, ale jinak si celkem nemáte co říct. Berete to však stoicky a zbytečné drama kolem toho rozhodně neděláte. Znáte život a víte, že vám v něm erotika nabízí most, který vám pomůže překonat aktuální krizi a po jejím zvládnutí navázat znovu a lépe.

Štír

Nabídka na společného Silvestra, s nímž přijde váš ex-, patří k těm, které ve vás vyvolají upřímné zděšení. Ještě víc se naštvete, když pochopíte, že to bere jako první krok ke znovuobnovení vašeho vztahu. Klidně mu vpalte, že nevidíte důvod, proč byste to dělali. Pokud si myslí, že byl v posteli tak skvělý, že by vás to přinutilo k návratu, musíte mu vysvětlit, že to tedy opravdu nebyl.

Střelec

V pátek, kdy se ve vašem znamení setkává Merkur s Jupiterem, si dejte pozor na to, co miláčkovi naslibujete. Zatímco vy na to, co řeknete, téměř vzápětí zapomenete, on si bude to, co jste mu řekli, pamatovat. Pokud se pak ukáže, že vaše erotické výkony nejsou na takové výši, jak jste mu slibovali, budete s tím mít víc problémů, než si dokážete představit.

Kozoroh

Kdyby to šlo, bylo by krásné, abyste alespoň jednu noc z tohoto týdne strávili mimo domov. Zvlášť příjemné by to bylo v noci ze soboty na neděli, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru. Zkuste miláčka přemluvit, aby se vykašlal na všechny povinnosti, které ho drží doma, a šel s vámi spát do penzionu, kde budete spolu hledat to pravé erotické štěstí...

Vodnář

Od čtvrtečního do sobotního odpoledne, kdy Luna prochází vaším sektorem erotiky, romantiky a lásek, je všechno naprosto ideální. Váš miláček si i přes své velké pracovní vytížení najde čas, v němž se můžete věnovat vám. Zvlášť krásný bude v tomto směru pátek. Využijete veškeré planetární podpory a užijete si sex, který bude vaším dalším vzájemným vánočním dárkem.

Ryby

V pátek, kdy jste pod vlivem trigon mezi Venuší a Neptunem ve svém znamení, si budete erotiku užívat bez výčitek svědomí a hlavně naplno. O tom, že máte nějaké povinnosti, sice něco matně tušíte, ale rozhodit se tím nenecháte. Sebe i miláčka dokážete s pomocí planetárních energií přenést do světa, kde kromě vašeho vzájemného souznění na ničem jiném nezáleží.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA