Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 04. týden (21.1.2019 - 27.1.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O věrnosti svého partnera nepochybujte. Bylo by z toho jen zbytečné dusno. I když opravdu hodně chcete, nedokážete se tvářit, jako by se o nic nejednalo. Místo toho nasadíte výraz policejního vyšetřovatele a začnete se k němu chovat jako ke zločinci. Uvědomte si, že tím riskujete stav, kdy vám zahne jen proto, aby vám dokázal, že máte ke svému podezírání důvod.

Býk

Pondělí a úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, využijte k přemýšlení. Zamyslete se zejména nad nudou, která se do vašeho vztahu v poslední době vplížila. Pak můžete začít přemýšlet, co proti ní budete dělat. V takovém případě se držte prvního nápadu, který vám střelí hlavou. Opravdu platí, že první myšlenka je nejlepší a nejúčinnější.

Blíženci

Je potřeba, abyste si přestali lhát a sami sobě nalili čistého vína. To, že usoudíte, že váš vztah má k erotické dokonalosti daleko, není důvod, abyste to vzdávali. Když však od miláčka už po několikáté uslyšíte, že není důvod, abyste něco měnili, protože vy dva přece žádné problémy nemáte, měli byste se nad tím zamyslet. Partner svůj přístup nezmění a váš erotický deficit se bude prohlubovat.

Rak

Vaše erotické problémy mají problém v načasování. Zatímco jeden z vás je plný energie večer, kdy ten druhý skoro usíná, je ten druhý při chuti ráno v době, kdy ten druhý ještě vůbec neví, že nějaký svět vůbec existuje. Zásadní potíž však nastane v neděli hodně pozdě večer. Venuše se půl hodiny před půlnocí přesouvá do vašeho partnerského sektoru a vy svého miláčka spát nenecháte.

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky a erotiky, se máte opravdu na co těšit. S údivem zjistíte, že zase jednou zažíváte stav, kdy nemusíte ani jíst, ani spát. Energie vám však přesto nechybí. Čerpáte ji z objetí svého partnera a moc se vám to líbí. Kdyby to bylo na vás, žili byste podobným způsobem klidně dál a nic byste nepostrádali.

Panna

Neustále máte pocit, že je čas, aby se váš erotický život změnil k lepšímu - a neustále nevíte, jak to udělat. S tím, že vás během týdne napadne v tomto ohledu něco kloudného, raději nepočítejte. Snažit se sice můžete, ale požadovaný efekt se nedostaví. Nesmíte však ztrácet trpělivost. Když však počkáte do nedělního večera, situace se rázem změní a nápady přijdou. Bude to sice až půlhodinku před půlnocí, ale lepší pozdě, než nikdy.

Váhy

Erotiku si naplno užívat nejenom můžete, ale vlastně i musíte. Využijete tak poslední týden, kdy bude Venuše ve vašem sektoru komunikace. Do vašeho erotického života tak vnese nejen skvělé zážitky, ale i smysl pro humor. Hlavně si nenechte namluvit, že ke skutečné lásce a vydařenému sexu zábava nepatří. Když se dokážete s miláčkem naopak smát i v posteli, přináší to do vašeho vztahu jen to dobré.

Štír

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, se sice můžete snažit, ale na nic jiného než na sex myslet nedokážete. Naštěstí vám hvězdy poslaly do cesty člověka, který tento přístup nekritizuje, ale naopak ho dokáže ocenit. V úterý večer však počítejte s tím, že budete tak unavení, že na sex ani nepomyslíte a spát půjdete rovnou po Večerníčku.

Střelec

Do rozporu se dostane to, co vám velí zdravý rozum, a to, na čem vám opravdu záleží. Zdravý rozum vám sice může stokrát opakovat, že není dobré, když si partnera hledáte jen podle toho, jak si ladíte v sexu, ale vy ho přesto neposloucháte. Možná by bylo lepší, kdybyste si zavzpomínali na to, jak to dopadlo, když jste něco podobného prožívali naposledy. Když vás to nezastaví, alespoň vás to zabrzdí.

Kozoroh

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, se těšte na všechno, co s miláčkem podniknete. Pokud spolu vyrazíte na ples, můžete ho brát jako krásnou milostnou předehru. V neděli si pak na sex musíte počkat trochu déle. Kdybyste ale využili půlhodinky před půlnocí a energie Venuše, která se v této době dostává do vašeho znamení, litovat rozhodně nebudete.

Vodnář

I když po sexu vy i váš miláček hodně intenzivně toužíte, nebude vám přáno. Oba sice máte v tomto směru dobrou vůli, ale oba taky pochopíte, že to nestačí. Vždycky se najde něco, co bude důležitější, než vaše erotické uspokojení. A když už pak budete mít pocit, že máte už všechno za sebou a můžete se jeden druhým dostatečně potěšit, vaše ratolest se rozpláče. Bude to opravdu k vzteku!

Ryby

Jsou věci, na které si musíte dávat pozor. Vyhýbejte se zejména situacím, kdy byste míchali erotiku a peníze. To, že vás váš životní druh a erotický partner požádá o půjčku, je něco, co je sice běžné, ale přesto by vás to mělo zarazit. Kdyby náhodou přišel s tím, že peníze potřebuje pro nákup bytu nebo domu, zpozorněte dvojnásob. Lidí, kteří podobným vykukům naletěli, je i bez vás dost.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA