Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 22. týden (27.5.2019 - 2.6.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Opět vám jednou bude upřímně líto, že musíte chodit do práce. Zvlášť intenzivně s těmito pocity zápasíte v pátek ráno. Luna je ve vašem sektoru lásky a erotiky, ale vy přesto musíte svého miláčka opustit. V noci z pátku na sobotu si však všechno vynahradíte. Využijete nádherné planetární energie a doženete všechno, co jste ráno nestihli. Moc toho sice nenaspíte, ale to vám vadit nebude.

Býk

V erotice máte zelenou! Až do nedělního časného jitra můžete využívat blahodárný vliv Venuše, která prochází vaším znamením. K milování využíváte každou volnou chvíli a vám i partnerovi se to velice líbí. Klidně vzdáte veškeré plány, které jste měli a jste jen se svým miláčkem. Neděli, kdy Venuše vaše znamení opustí, pak můžete brát jako zasloužený odpočinkový den.

Blíženci

Pokud se rozčilujete kvůli tomu, jak váš miláček přistupuje k sexu, je to sice pochopitelné, ale taky naprosto k ničemu. Kdybyste k sobě byli upřímní, museli byste přiznat, že se podobný vývoj událostí dal čekat. To, že jste si mysleli, že z člověka, který sex v podstatě nepotřebuje, svým žárem a nadšením vytvoříte skvělého milence, se ukázalo jako nápad, který byl z vaší strany dost naivní.

Rak

Vaše touhy po vzrušujícím životě se mohou uskutečnit. Jejich podoba bude sice trochu jiná, než jste čekali, ale to vás nerozhodí. Do vyloženě eroticky laděného hovoru se můžete dostat na sociálních sítích. Pokud se vám taková komunikace libí, klidně si ji užívejte. Pro jistotu však nepátrejte po tom, kdo na druhé straně opravdu je. Mohlo by to být velké zklamání.

Lev

Je vidět, že zrajete. Poznáte to podle toho, že si dokážete představit něco, s čím byste se v mladších letech smířit odmítali. Když si budete vybírat nového partnera, dáte přednost jiným vlastnostem, než je sex. S trochou cynismu si řeknete, že na erotiku si vždycky můžete najít někoho bokem, ale člověka, který má takový soubor kladných vlastností, jako má váš vyvolený, hned tak neseženete.

Panna

Zvlášť krásně si užijete pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Plutem. Kdyby miláček náhodou usoudil, že vás ráno kvůli erotické čtvrthodince vzbudí, nezlobte se ani mu neříkejte, že by si takové nápady mohl odpustit. Ranní sex bude velice příjemný. Dokonce tak příjemný, že bez problémů zapomenete na všechny povinnosti. Do práce poletíte oba až na poslední chvíli, ale to vám vadit nebude.

Váhy

Když se v neděli rozhodnete, že někoho svedete, povede se vám to způsobem, který svou rychlostí a účinností překvapí všechny včetně vás. Problém však nastane hned po tom, co dotyčného pustíte z objetí. Zjistíte, že v reálu je naprosto jiný, než jste si představovali. Pak budete přemýšlet, zda pozměníte své představy, nebo půjdete rovnou o dům dál.

Štír

Lehké problémy můžete mít se starší generací. Když vám babička řekne, že k ní nemáte v sobotu chodit na bábovku, protože čeká pánskou návštěvu, budete to zprvu brát jako vtip. Pravá legrace však přijde v momentě, kdy zjistíte, že to myslí vážně. Pohled na rozzářenou babičku vás převede k úvahám o vlastním erotickém životě. Navíc je docela možné, že usoudíte, že babiččin erotický život je momentálně pestřejší, než ten váš.

Střelec

I když hledáte dobrodružství na jednu noc, musíte průběh událostí pevně třímat v rukou. Platí to zejména pro neděli, kdy je Venuše ve vašem partnerském sektoru a kdy Slunce tvoří kvadraturu s Neptunem. Nenechte se okouzlit někým, kdo hodlá vás a vaši velkorysost využít k vylepšení svého vlastního života. Sex a peníze spolu sice souvisí, ale nic se nemá přehánět.

Kozoroh

S člověkem, kterému prokážete tu čest, že si ho vezmete do postele, dokážete nemožné. Umíte aktivovat i ty vlastnosti, o kterých si myslel, že je vlastně vůbec nemá. To, po čem toužíte, mu dokážete dát najevo tak jednoznačně, že bude rád a s chutí plnit vaše přání jedno po druhém. Zvlášť krásné to bude o víkendu. Noc ze soboty na neděli dokážete bez problémů promilovat do bílého rána.

Vodnář

Nedělní vstupu Venuše do vašeho sektoru romantiky zásadně změní váš postoj k erotice a sexu vůbec. Konečně se rozhodnete, že překonáte svůj ostych a miláčkovi před milováním předvedete skutečnou romantickou show. Nejdříve bude překvapený, pak nadšený. Navíc ho ani nenapadne, aby se zeptal, zda jste náhodou erotickou inspiraci nečerpali někde jinde.

Ryby

Přiznejte si, že si erotické prádlo nekupujete ani tak pro miláčka jako pro sebe. Stejně tak funguje veškerá kosmetika včetně vzrušujících parfémů. Zároveň však platí, že erotická nálada, kterou si tímto způsobem navodíte, se na vašich láskyplných chvilkách pozitivně odrazí. Hlavně si nenechte namluvit, že na sobě můžete v tomto směru šetřit. Není to pravda!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA