Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 18. týden (29.4.2019 - 5.5.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud má někdo pocit, že vaši erotickou přízeň získá tím, že do vás bude investovat peníze, které na rozdíl od vás má, je to z jeho strany zásadní omyl. Myslet si to sice může, ale vy se budete chovat tak, aby pochopil, že tudy cesta nevede. Kdyby však dokázal řádně zpracovat energii trigonu, který ve čtvrtek tvoří Venuše a Jupiter, a peníze nebral jako prostředek, kterým si vás získá, bylo by to mezi vámi rázem lepší.

Býk

Na přísloví, které praví, že láska prochází žaludkem, naletět nesmíte. Kdybyste ho realizovali, k žádnému pozitivnímu posunu by to nevedlo. V praxi by to dopadlo tak, že byste vy vařili a miláček jedl. I když by si na závěr dal kávu, později by marně zápasil se spánkem. Vy byste pak mohli umýt nádobí a pochopit, že jste právě pochovali jeden svůj nesplněný sen.

Blíženci

To, že o vás někdo stojí, a při každé příležitosti vám vypráví, jak ho vzrušujete a jak se mu líbíte, ještě neznamená, že mu musíte vyhovět. Bude daleko lepší, když se budete tvářit, že jeho řeči vnímáte jako nic neznamenající poklony s dvojsmyslným zabarvením. Pokud se tak dokážete tvářit dostatečně přesvědčivě, váš nápadník sám usoudí, že po vás sex vlastně ani nechtěl.

Rak

Od středy do pátku, kdy je Luna ve vašem znamení, si po erotické stránce můžete a budete užívat naprosto skvěle. Ve čtvrtek se dokonce může stát, že v náruči svého miláčka zaspíte. Naštěstí se do práce dostanete včas. Večer se však budete potýkat s nezvykle napjatou atmosférou. Nesmíte jí podlehnout. Hádka sice ve vašem případě občas funguje jako afrodisiakum, ale tentokrát by to nevyšlo.

Lev

Od pátečního odpoledne do nedělního podvečera, kdy Luna prochází vaším znamením, se máte v erotice na co těšit. Snažíte se, abyste se ani vy ani miláček v sexu nenudili - a je potřeba říct, že se vám to docela daří. Když si bude partner moci vybrat mezi výletem na kole a odpolednem, které prožije s vámi v posteli, bude jeho volba naprosto jasná - a pro vás taky zásadně lichotivá.

Panna

Jde o týden, který od vás vyžaduje aktivaci veškerého vašeho diplomatického myšlení. Dostanete se do situace, kdy nebudete vědět, zda zůstat u svého aktuálního partnera, nebo zda se (alespoň po erotické stránce) dát dohromady se svým nadřízeným nebo někým jiným výše postaveným. Je to možnost sice lákavá, ale nakonec se přesto rozhodnete, že všechno alespoň zatím necháte tak, jak to je.

Váhy

O tom, že se sliby mají plnit, nepochybujete. Momentálně jste se však dostali do situace, kdy se plnění slibů chce od vás. Když jste kdysi v zimě miláčkovi slibovali jeho vytoužené milování v přírodě, nepočítali jste především s tím, že si to vůbec zapamatujete. Hned v pondělí vám však dokáže, že si váš slib velice dobře pamatuje. Navíc chce, abyste ho co nejdříve splnili. Co s tím uděláte?

Štír

V pondělí večer, kdy se Merkur přesune do vašeho partnerského sektoru, se atmosféra mezi vámi a miláčkem rázem změní. Budete překvapení! Zatímco dosud partner nechával všechno včetně podoby erotického života na vás, tentokrát se ujme slova. Požadavky, které vám představí, budou tak jasné a jednoznačné, že vás až vyvede z míry. Navíc je vám jasné, že vám nezbývá, než sklopit uši a začít jeho přání plnit jedno po druhém.

Střelec

Přiznejte si, že je váš časový rozvrh opravdu hodně nabitý. V praxi to znamená, že musíte do všeho, co děláte, vnést přesný systém tak, aby všechno dostalo náležitý čas. Stejně musíte přistupovat k sexu. Je prostě potřeba, abyste mu ve svém rozvrhu vyčlenili přesně určený čas. Může vám to sice připadat neromantické, ale na tom nezáleží. Pokud chcete, aby vám sex fungoval, nic jiného vám nezbude.

Kozoroh

Ve čtvrtek, kdy se Venuše dostává do kvadratury s Plutem ve vašem znamení, se chováte naprosto jinak, než obvykle. Veškerá pracovní aktivita vás opouští. Vůbec nezastíráte, že plnění veškerých pracovních úkolů je pro vás nepodstatné. Jediné, co vás opravdu zajímá je sex. Naštěstí máte vedle sebe miláčka, kterému se vaše proměna velice líbí. Toho, že by vás odmítl, se bát nemusíte.

Vodnář

Pocit, že si se svým miláčkem nerozumíte zdaleka tak, jak byste si rozumět chtěli, je sice intenzivní, ale naprosto nesprávný. Kdybyste své pocity a emoce probrali s kamarády, zjistili byste, že to, co mezi vámi je, se jako krize označovat prostě nedá. Po jejich výkladu i vy pochopíte, že tam, kde funguje sex a erotika, nevzniká pro krizi vůbec žádný prostor.

Ryby

Sex ve vašem případě funguje nejen jako záruka dobré nálady a příjemného rozpoložení, ale i jako skvělý lék na všechny trable, které život přinese. Když miláček v pondělí nebo v úterý z práce naštvaný, na nic se nevyptávejte a nic nezkoumejte. Když ho rovnou z předsíně zatáhnete na chvíli do postele, nálada se mu rázem zlepší. Navíc nebudete muset nic zjišťovat, protože vám všechno řekne sám.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA