Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 14. týden (1.4.2019 - 7.4.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vaše erotická minulost může být sice zahalená v mlhách, ale to roli nehraje. Najednou se ve vašem životě objeví někdo, kdo vám začne tvrdit, že mezi vámi kdysi cosi bylo. Vzhledem k tomu, že si nejste ani trochu jistí, mu nijak přesvědčivě odporovat nedokážete. Jen si přejete, aby vám konečně řekl, co po vás vlastně chce, a pak co nejrychleji a nejdále zmizel.

Býk

Když se miláček rozhodne, že víkendovou Lunu využije ke zpestření vašeho erotického života, hlavně se ho neptejte, kde se to naučil. Nedopadlo by to dobře. Patrně by se opravdu naštval. Navíc by vám začal vyhrožovat, že se klidně může dát dohromady s někým, kdo ho nebude kritizovat a jeho nápaditost ocenit. Pak byste mu těžko vysvětlovali, že jste to tak nemysleli.

Blíženci

Než se rozhodnete, že nasadíte veškeré páky, abyste někoho získali, dobře přemýšlejte, co to pro vás znamená. Pokud usoudíte, že by to byl partner, kterým byste se mohli chlubit před kamarády, jděte od toho. Dotyčný by sice mohl fungovat jako trofej, ale mluvit by se s ním nedalo. Navíc by s ním nefungovala ani erotika, což by pro vás byla další rána...

Rak

Když erotika, tak v pátek. Luna bude ve vašem znamení a postará se, aby to stálo opravdu za to. Partner bude neunavitelný a vy nadšení. Jediný problém je v paralelní kvadratuře mezi Merkurem a Jupiterem. Máte sklon mluvit víc, než je zdrávo, a zejména o tom, po čem partnerovi nic není. O svých erotických zkušenostech se nebavte, bývalé partnery nerozebírejte!

Lev

Sliby, které ohledně erotiky dostanete, berte s rezervou. Ty, které dáváte vy sami, berte s rezervou ještě větší. Zejména o víkendu, kdy je Luna ve Lvu, se může (a patrně i bude) slibovat něco, co ani jedna ze stran vážně nemyslí. Kdybyste si přiznali, že vám jde především o to, jak dostat toho druhého do postele a na ničem jiném vám nezáleží, bylo by to upřímnější.

Panna

Pro uspokojení svých erotických choutek potřebujete především čas. Nejdříve je potřeba, abyste se domluvili a zjistili, zda spolu máte vůbec něco společného. Navíc by bylo lepší, kdybyste stejně naladili i svého partnera. Pokud pochopí, že musí nejdříve projít stadiem, kdy se budete držet za ruce a chodit za kulturou, a nebude proti tomu nic namítat, měli byste mu dát šanci.

Váhy

Jakékoli časopisy, které vám radí, jak co nejrychleji a co nejefektivněji získat zpět přízeň svého partnera a rozdmýchat jeho uhasínající erotický žár, hoďte co nejrychleji do koše. Některé lidi byste jimi možná získali, ale váš partner mezi ně nepatří. Na to, aby to mezi vámi bylo stejně tak žhavé, jako dříve, si musíte vymyslet a co nejrychleji vyzkoušet svůj vlastní recept.

Štír

V pondělí, kdy je Luna v Býku, to se sexem jednoduché nemáte. Váš miláček má pocit, že byste měli vycítit jeho náladu a dělat přesně co, co chce a co ho vzrušuje. Můžete mu vysvětlit, že nejste jasnovidní a že jeho požadavky přesně odhadnout nedokážete. Pokud bude výsledkem hledání toho nejlepšího způsobu, jímž můžete dávat své city a vášně najevo, bude to skvělý výsledek.

Střelec

Ohledně sexu je všechno příjemné a nezáludné. S partnerem se milujete ne proto, abyste si na něm něco vymohli nebo ho k něčemu přesvědčili, ale proto, že chcete. Skvělá bude zejména středa, kdy se ve vašem znamení zastaví Jupiter. Pak si budete s chutí užívat všeho, co vám život nabízí. Když budete chtít, půjdete do postele hned po Večerníčku a neusnete do bílého rána.

Kozoroh

Hodně záleží na tom, co od vztahu, do kterého jdete, chcete. Kdybyste vyžadovali jen čistou erotiku, můžete začít hned ve středu. Venuše bude v konjunkci s Neptunem a vám nevadí, že vám člověk, kterého máte v posteli, bohapustě lže. Víte, že jde o jednorázovou záležitost. Kdybyste však chtěli trvalejší vztah, počkejte na pátek. Tam Venuše v sextilu se Saturnem a startuje vztahy spolehlivé a dlouhodobé...

Vodnář

Jde o týden, kdy máte k řešení tolik záležitostí, že na erotiku nebudete mít ani čas, ani chuť. Budete rozebírat dovolenou, bavit se o životních plánech svých dětí a přemýšlet, zda si pořídit nové bydlení nebo zůstat tam, kde jste. Pokud dojde k sexu, bude mít vyloženě relaxační funkci. Potřebujete ho na to, abyste si srovnali myšlenky a alespoň na chvíli v klidu usnuli.

Ryby

Když se rozhodnete, že svého vyvoleného získáte, můžete si být jistí, že se vám to podaří. Je jen potřeba, abyste k tomu zvolili ten správný systém. Předem si zjistěte, co ho baví, a potom si o tom něco nastudujte. Nejpozději v pátek bude vítězství vaše. Až později vám miláček přizná, že vás vlastně ani moc nechtěl, ale že jste svým jednáním přiměli, aby názor změnil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA