Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 16. týden (15.4.2019 - 21.4.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vypadá to na zásadní změny v dynamice vašeho vztahu. Aktivitu, kterou jste dosud museli projevovat jen vy, přebírá najednou váš miláček. Neustále je plný plánů, které se týkají vašich společných dnů i nocí. Když vám předestře seznam toho, co by s vámi chtěl vyzkoušet, pochopíte, že spolu musíte zůstat hodně dlouho. Jeho plány vám vystačí na dobu ještě delší, než je tisíc a jedna noc...

Býk

Ohledně erotiky máte hlavu plnou starostí. Máte pocit, že se jednání vašeho miláčka v poslední době změnilo a nevíte, co s tím dělat. Přesto musíte zkonstatovat, že jste s ním spokojenější, než obvykle. Když vám ve středu navíc nabídne masáž, která plynule přejde od uvolňování zad k erotické stimulaci, pořádně si to užijete. Pak si budete jen přát, aby se to co nejrychleji opakovalo.

Blíženci

I když to zní paradoxně, úlet, kterého se v rámci pondělní koledy dopustíte, bude mít na erotickou podobu vašeho vztahu vysoce pozitivní vliv. Fantazie se odbrzdí a vy vnesete mezi vás a svého stabilního partnera spoustu nových podnětů. Na úlet do druhého rána zapomenete, ale osvěžení, které váš vztah tak příznivě ovlivnilo, vám vydrží na hodně dlouho.

Rak

Když vám miláček naznačí a posléze i nahlas řekne, že se mu erotická stránka vašeho života přestává líbit a že byste s tím měli něco dělat, berte ho vážně. Neriskujte stav, kdy se v něm něco zlomí a on přestane o vylepšení vašeho sexuálního života usilovat. Od toho by byl už jen krok ke stavu, kdy byste se sice měli rádi, ale žili spolu jako sourozenci nebo dobří přátelé.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru lásek a romantiky, si budete erotiku vyloženě užívat. Svým choutkám se můžete dokonce podvolit natolik, že vy i miláček zapomenete na koledu. Místo obrážení známých zůstanete raději v posteli, kde se budete věnovat jeden druhému. Návštěv se bát nemusíte. Každý, kdo zazvoní, cinkne jenom jednou a pak půjde pryč.

Panna

Představa, že byste měli s miláčkem fungovat jako roboti na sex, se vám ani trochu nelíbí. K erotickým hrátkám potřebujete mít především náladu. Pozitivní rozpoložení se vás zmocní zejména v úterý, kdy sami sebe nepoznáváte. Pod vlivem stacionárního Pluta se konečně dostáváte do stavu, kdy pro vás kromě sexu není nic důležitého. Dokonce se dožijete chvíle, kdy se kvůli milování klidně zpozdíte do práce.

Váhy

Od pátečního poledne do nedělní půlnoci, kdy je Luna ve Vodnáři, počítejte s enormní vnímavostí svého partnera. Se zvláštním talentem odhaluje přesně to, co před ním chcete skrýt. Pokud jste dospěli do stadia, kdy vás někdo jiný vzrušuje víc, než váš vlastní partner, nahlas to nikdy nesmíte přiznat. Dokázal by se tvářit, jako by vás chápal, ale ve skutečnosti by se s tím srovnat nedokázal.

Štír

Úterní konjunkce Slunce s Uranem, která probíhá ve vašem partnerském sektoru, se vám postará o vytoužené erotické překvapení. Pokud jste ještě nezažili moment, kdy miláček přijde z práce a vrhne se na vás rovnou v předsíni, máte konečně šanci. Budete se věnovat jeden druhému tak intenzivně, že na všechno ostatní zapomenete. Vařit se u vás sice nebude, ale to je to poslední, co vám i partnerovi vadí...

Střelec

V pondělí a v úterý dejte miláčkovi najevo, že chcete, aby se vaše vztahové role obrátily. Zatímco dříve jste ho dobývali, teď chcete, aby sváděl a získával on vás. Bude s tím nadšeně souhlasit. Až později přizná, že po podobné proměně už dlouho toužil. O tom, že tím váš vztah získal nové erotické dimenze, se ani nemusíte bavit. Oběma vám to bude jasné i beze slov.

Kozoroh

Na vtípky s erotickým podtextem, které váš miláček pronáší, zareagujete způsobem, jímž překvapíte nejen jeho, ale i sami sebe. Zejména v pondělí to rozjedete tak, že jimi budete bavit jak partnera, tak své četné hosty. Pokud si někdo dosud myslel, že jste studený čumák, absolutně zbavený smyslu pro humor, pochopí, že se zásadně mýlil. Navíc bude muset přiznat, že máte nepopiratelný erotický šmrnc, z něhož vás nepodezíral už vůbec.

Vodnář

Než začnete miláčka podezírat, že vás má a potřebuje jenom na sex, měli byste o tom dlouho a soustředěně přemýšlet. Podobné obvinění by ho mohlo opravdu naštvat. Vy byste mu pak marně vysvětlovali, že jste to tak nemysleli. On by vás pak zase obvinil, že mu sex přidělujete skoro za odměnu a že vůbec nechápete, že ho potřebuje především proto, aby si vychutnal vaši blízkost.

Ryby

O tom, zda budete svůj erotický život hodnotit jako zdařilý nebo nezdařilý, rozhodujete především vy sami. Můžete mít sice pocit, že se po vás miláček začne sápat pokaždé, kdy jste se pustili do nějaké neodkladné práce, ale to se dá zvládnout. Je jen na vás, zda se v takové situaci rozčilíte, nebo zda odložíte to, co máte v rukou a vrhnete se mu do náruče.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA