Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 12. týden (18.3.2019 - 24.3.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Je sice pravda, že potřebujete peníze, ale to ještě neznamená, že se kvůli nim zaprodáte. Člověk, který vám nabídne erotické přátelství s tím, že doplní vaše finanční deficity, si ani neuvědomuje, jak moc svým jednáním riskuje. Naštvete se na něj tak, že ho po vašem výstupu a hodnocení jeho povahy přejde chuť nejen na podobné nabídky, ale i na jakýkoli vztah, který by s vámi mohl navázat.

Býk

Pokud si chcete erotiku užít, musíte si ji taky pořádně naplánovat. Kdyby vás náhodou napadlo, že vhodné bude líné nedělní ráno, svůj nápad raději rychle vzdejte. Miláček bude kvůli změně času tak naštvaný, že ho nesvedete, i kdybyste opravdu chtěli. Daleko pravděpodobnější je situace, kdy vám vynadá ne proto, že byste něco udělali, ale proto, že někomu vynadat prostě musí.

Blíženci

Nedá se říct, že by vám sex chyběl. Když ho budete chtít, stačí, když natáhnete ruku a dostanete ho v jakékoli dávce. Problém však bude s kvalitou. Při své povaze potřebujete partnera, s kterým si máte co povídat i mimo postel. Pokud váš nynější objev takový není, může dělat, co chce, ale stejně mu to bude málo platné. Budete ho mít, ale stejně budete hledat někoho, kdo vám sedne víc.

Rak

Venuše, která se v úterý dostává do Ryb, váš přístup k sexu zásadně změní. Konečně pochopíte, že je zbytečné, abyste se v posteli styděli. Partnerovi dáte jasně najevo, co chcete, a budete čekat, že vaše přání splní. Bude to pro něj zásadní překvapení. Na tak sebevědomý projev není z vaší strany zvyklý. Moc se mu líbí a dokonce ho i neobyčejně vzrušuje...

Lev

V pondělí a v úterý v pracovní části dne, kdy je Venuše ještě ve vašem partnerském sektoru, bude všechno krásné a jednoduché. Milovat se chcete a milovat se taky budete. Když se však Venuše přesune do Ryb, nastane problém. Váš miláček zatouží po romantice a bude vyžadovat, abyste mu ji v hojné míře poskytli. Vám se chtít nemusí, ale na to se vás nikdo neptá.

Panna

Vaše kouzlo osobností stoupá do výšin skoro nadoblačných. Ten, na koho se usmějete, neodolá. Se sexem je to však poněkud komplikovanější. Namátkový výběr partnerů praktikovat nehodláte. Člověk, ze kterého chcete učinit svého erotického partnera, se musí opravdu snažit. Když se k vám nakonec dostane, přizná, že právě absolvoval nejnáročnější výběrové řízení ve svém životě.

Váhy

V době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, je jen logické, že se partnerovi věnujete daleko víc, než jindy. Musíte si však dávat pozor, abyste to nepřeháněli. Mohl by se začít bát, že ho hlídáte. Mohli byste mu sice vysvětlovat, že to je jen návod k tomu, aby on věděl, jak se má chovat k vám, ale patrně by to nepochopil. Mohl by si dokonce myslet, že si z něj jen střílíte.

Štír

Nějak máte pocit, že se vám v erotice daří podstatně méně, než byste si zasloužili. Se svým miláčkem se sice dokážete velice vášnivě pohádat, ale tím se taky veškeré jiskření mezi vámi vybije. Pokuste se využít čtvrtka, kdy se ve vašem sektoru lásky otáčí Merkur, a otevřeně si spolu promluvte. Ujasnění vašich erotických priorit by mohlo váš vztah posunout k lepšímu.

Střelec

Venuše, která se v úterý večer dostává do Ryb, vám zásadně komplikuje život. Když budete ve vztahu k miláčkovi projevovat erotický zájem, dozvíte se, že myslíte jen na to jedno. Když ho projevovat nebudete, dočkáte se chvil, kdy začne nahlas přemýšlet, kde koho máte, že už o něj nestojíte. I v takové chvíli však musíte zůstat trpěliví a čekat na víkend, kdy se situace změní.

Kozoroh

Sbírání nových erotických zážitků vás naprosto neláká. Přesto se v tomto směru dostanete do hodně obtížné situace. Kamarádovi stejného pohlaví, který přijde s tím, že byste to spolu mohli zkusit, musíte vysvětlit, že něco takového nepřipadá v úvahu. Zároveň mu musíte dát najevo, že si jeho kamarádství vážíte a že byste v něm moc rádi pokračovali. Snadné to nebude, ale vy to zvládnete.

Vodnář

S tím, že se váš bývalý partner bez boje smíří s koncem vašeho vztahu, nepočítejte. Bylo by to příliš optimistické. Když vám však začne vysvětlovat, že děláte chybu, protože tak skvělý sex jako s ním vám nikdo jiný neposkytne, budete mít co dělat, abyste se nezačali smát. Musíte se ale ovládnout. Kdybyste mu řekli, že to je přesně to, v co doufáte, ničemu byste tím neprospěli.

Ryby

Venuše, která se v úterý večer dostává do vašeho znamení, váš erotický život zásadně vylepší. Vám vrátí touhu po erotických experimentech a miláčkovi chuť, aby všechno, co navrhnete, taky vyzkoušel. Navíc dokážete do svého vztahu vnést tolik postrádanou romantiku. Výsledkem bude týden, kdy se sice moc nevyspíte, ale kdy ochutnáte lásku ve všech možných podobách.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA