Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 15. týden (8.4.2019 - 14.4.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když erotika, tak bez váhání! Začít musíte hned v pondělí ráno, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Lunou a Jupiterem. Obvykle se vám představa, že vám miláček krátí svými milostnými požadavky sporý čas, vyhrazený spánku, ani trochu nezamlouvá. Teď si však říkáte, že to vůbec není špatný nápad. Dokonce usoudíte a nahlas řeknete, že byste si něco podobného mohli dopřát i častěji.

Býk

V lásce můžete spoustu věcí měnit a změnit. Pomůže vám v tom Venuše, která až do sobotního odpoledne prochází Rybami. Najednou pochopíte, kde jste v lásce a v erotice dosud dělali chyby. Nesmíte je však začít napravovat způsobem, který by vašemu miláčkovi dokázal, že máte v tomto směru špatné svědomí. Chovejte se prostě tak, aby bylo dobře vám i jemu.

Blíženci

Úterní kvadratura mezi Venuší a Jupiterem se vám sice stará o pestrý erotický život, ale zároveň vás varuje. Dejte si pozor, ať o tom, co vám do života vnese a co pod jejím vlivem zažijete, zbytečně nemluvíte. Mohli byste si sice myslet, že se svěřujete kamarádovi, který umí mlčet, ale velice rychle byste zjistili, že to byl z vaší strany politováníhodný omyl.

Rak

Využijte Venuši, která je do sobotního odpoledne v Rybách. Když se s její pomocí pokusíte miláčkovi naznačit, že chcete a potřebujete váš erotický život trochu obohatit, chytí se toho jedna radost. Dokonce začne nahlas přemýšlet, co a v jakém pořadí byste si měli vyzkoušet. Jeho plány jsou tak ctižádostivé, že vám jejich realizace vydrží opravdu hodně dlouho.

Lev

Když se vám v erotice něco zasekne a vy zjistíte, že si s partnerem nerozumíte zdaleka tak dobře, jak jste si ještě nedávno rozuměli, nedělejte z toho zbytečné drama. Když počkáte do soboty, kdy se Venuše přesouvá do vašeho znamení, s údivem zjistíte, že se všechno doslova přes noc a nenápadně vrátilo do starých kolejí. Sex si užíváte a na předešlá nedorozumění můžete zapomenout.

Panna

Když se partner začne zdánlivě nenápadně vyptávat, zpozorněte. Znáte ho a víte, že nic nedělá jen tak. Po chvíli přemýšlení navíc zjistíte, odkud vítr fouká. Je vám jasné, že miláček žárlí, ale nechápete, proč. Možná by pomohlo, kdybyste mu nalili pár skleniček něčeho dobrého. Jde o spolehlivý způsob, který ho rozpovídá. Pak je konečně šance, abyste pochopili, co se vlastně děje.

Váhy

Od středečního do pátečního odpoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, to je s erotikou těžké. Chuť na ni sice máte, ale zároveň je vám jasné, že musíte stihnout spoustu práce, která souvisí s nastávajícími svátky. Nezbude, než abyste vymysleli způsob, který vám pomůže k erotickému uspokojení a přitom nezabere zbytečně moc času. Naštěstí jste nápadití a opravdu to zvládnete.

Štír

O tom, co si koupit, aby vás beránek nepokakal, nemusíte uvažovat dlouho. Když pro sebe i pro partnera pořídíte vynalézavé a vzrušující erotické prádlo, bude to to pravé. Musíte si však dávat pozor, abyste tyto krásné kousky v návalu vášní nepoškodili. Vy byste to sice mohli brát jako něco, co se stává a co si větší pozornost nezasluhuje, ale partner by byl spolehlivě naštvaný.

Střelec

Když se chcete někomu zalíbit, musíte si zvolit vhodný přístup. V žádném případě nezačínejte sexem a hovorem o tom, jak to máte rádi. Nedopadlo by to dobře. I člověk, který je na nezávazné erotické dobrodružství vyloženě naladěný, by v takovém případě začal přemýšlet, proč se tak chováte. Když se budete na začátku věnovat vzájemnému lehce dvojsmyslnému oťukávání, bude to lepší.

Kozoroh

I když patříte k rozvážným lidem, kteří dvakrát měří a jednou řežou, měli byste si teď takovéto jednání rozmyslet. Pokud chcete někoho přesvědčit o své erotické přitažlivosti a výjimečnosti sexuálních zážitků, které ho s vámi čekají, musíte do toho jít hned a po hlavě. Nejlepší by bylo pondělí. Venuše se dostává do sextilu s Plutem ve vašem znamení a vy budete mluvit opravdu přesvědčivě.

Vodnář

Ve středu, kdy se Merkur stěhuje do vašeho sektoru komunikace, musíte s partnerem mluvit tak, aby pochopil, že o něj opravdu stojíte. Na veškerou ironii zapomeňte! Když mu chcete říct něco pěkného, mluvte tak, aby bylo vidět, že to myslíte opravdu vážně. A na to, že byste mohli v posteli žertovat o jeho milostných schopnostech, zapomeňte co nejrychleji.

Ryby

Když budete čekat na chvíli, kdy miláček sám od sebe pochopí, co v erotice chcete a potřebujete, bude to trvat fakt dlouho. Výsledek je navíc silně nejistý. Bude daleko lepší, když v pondělí a v úterý využijete Merkura, který pořád ještě pobývá ve vašem znamení, a své požadavky mu bez ostychu představíte. Později sám přizná, že je to přesně to, co chtěl a potřeboval.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA