Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 23. týden (3.6.2019 - 9.6.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Miláček má za to, že byste se měli sexu věnovat častěji. Vy si myslíte totéž, ale marně přemýšlíte, kde by se na to dal najít vhodný čas. Kdybyste si ale počkali na víkend, kdy bude Luna od sobotního poledne do nedělního večera ve Střelci, mohli byste své sny uskutečnit. Naplánované práce kolem domu by sice trochu utrpěly, ale to by vám nevadilo.

Býk

To, že vás někdo pozve na kávu, berte jako první erotický signál. Hlava vám sice říká, že jde o zdvořilost, jejíž význam nemáte přehánět, ale srdce vás přesvědčuje, že se mýlíte. Na schůzce pak pochopíte, že je to opravdu projev erotického zájmu. Navenek se sice bavíte o naprosto normálních věcech, ale spodní proudy, které mezi vámi probíhají, jsou skoro hmatatelné.

Blíženci

Jsou věci, které byste si měli rozmyslet. Pokud máte dojem, že si člověka, kterého jste si vybrali, získáte dárky, měli byste to co nejdříve zvážit a pak si to zakázat. Jakmile mu vaše taktika dojde, velice se naštve. Navíc vám nezapomene sdělit, že na to, abyste si ho koupili, nemáte. Kdybyste mu přímo nabídli sex s tím, že se pak uvidí, byla by to cesta sice nezvyklá, ale podstatně schůdnější.

Rak

Dech vám vyrazí bývalý partner. Navrhne vám schůzku ve třech i se svým nynějším protějškem. Bude chvíli trvat, než vám dojde, že by bylo rád, aby všechno skončilo v posteli. V takové chvíli se však nesmíte ani urazit, ani naštvat. Využijte Merkura ve svém znamení a jeho nápad přiměřeně jedovatě zhodnoťte. Musíte to však udělat tak, aby ho už nikdy nenapadlo, že by za vámi mohl s něčím takovým přijít.

Lev

Když se vás miláček zeptá, jak jste s ním v posteli spokojení, dostane vás do dost těžké situace. Pravdu mu říct nemůžete, ale taky ho nechcete ani stresovat, ani rozčilovat. Diplomaticky poznamenejte, že se sice je pořád čemu novému učit, ale že vám to nevadí, protože se s ním učíte moc rádi a s chutí. Uvidíte, jak skvěle takové konstatování zabere!

Panna

Pokud se miláček rozhodne, že začne provozovat stejného koníčka, jako vy, měli byste přemýšlet. Nahlas se k tomu sice nepřizná, ale hlavním důvodem pro jeho rozhodnutí je žárlivost. Má pocit, že se tam kolem vás točí spousta lidí, kteří by vás chtěli dostat do postele. To, že vás něco takového ani nenapadlo, ale po jeho výkladech vás to napadat začíná, mu pro jistotu snad ani neříkejte.

Váhy

Nečekejte na to, až se váš miláček k sexu rozhoupe a sám pochopí, že ho potřebujete. Pokud to uděláte, můžete si být jistí, že se během tohoto týdne sexu nedočkáte. Kdybyste ale v úterý nebo ve středu využili Lunu ve svém znamení a iniciativu projevili sami, situace by se rázem obrátila ve váš prospěch. Miláčkovi by se vrátila chuť do života a oběma by se vám postaral o radost ze sexu.

Štír

Neustále máte pocit, že byste se měli vrtat v minulosti svého partnera a přemýšlet, co, kdy a kde provozoval s partnery, které měl před vámi. Nezdá se vám, že je to zbytečný a navíc naprosto kontraproduktivní stres? Kdybyste se místo úvah o tom, co bylo, soustředili na to, co mezi vámi a partnerem aktuálně je, bylo by to pro vás i pro další podobu vašeho erotického vztahu daleko prospěšnější.

Střelec

V pondělí, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem ve vašem partnerském sektoru a Jupiterem ve vašem znamení, to se sexem není snadné. Miláček má pocit, že byste měli v práci i doma fungovat na sto procent - a pak ho svými erotickými výkony okouzlit tak, že nebude mocný slova. Zkuste mu vysvětlit, že to tak nejde, ale počítejte s tím, že to spíše nepochopí.

Kozoroh

Když vás kamarádi konečně přemluví, abyste se účastnili víkendového mejdanu, čekejte problém. Velice rychle zjistíte, že vás tam chce mít zejména jeden zcela určitý člověk, který s vámi má jasné a také zcela určité záměry. Jakmile zjistíte, že si vás vybral a chce, abyste mu sloužili jako erotická hračka, seberete se a vypadnete. Pocit, že někdo rozhodl, že s vámi bude spát a ani se vás nezeptal, co vy na to, se vám ani trochu nelíbí.

Vodnář

Dejte si pozor, abyste do postele zbytečně netahali něco, co tam opravdu nemá místo. Týká se to zejména čtvrtka a pátku, kdy je Luna v jedovatém Štíru. Pak hrozí, že se sice začnete mazlit, ale zároveň si při tom budete vyjasňovat své vztahy tak, že se nakonec pohádáte a ze sexu sejde. Opravdu si chcete kazit krásné chvíle ve dvou něčím, co stejně nemáte šanci vyřešit?

Ryby

Váš miláček má čas na všechno, ale na vás mu chybí. Nezbude, než abyste se pro něj vypravili do práce a unesli si ho buď domů, nebo do nejbližšího hotelu. Peníze, které za něj zaplatíte, berte jako investici do svého vztahu. Pro partnera i pro vás to bude vynikající erotická zkušenost. Navíc usoudíte, že jde o překvapení, které vůbec není špatné a které byste si měli čas od času zopakovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA