Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 49. týden (3.12.2018 - 9.12.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Z lásky jste schopní dělat leccos, z čeho byste se nikdy nepodezírali. Zvláště zřetelné je to u nových lásek. Tam jste pak schopni dělat pro potěšení dětí svého nového partnera třeba i Mikuláše s čertem a andělem v jedné osobě. O tom, že byste měli rodinu, jste dosud nemuseli nijak vážně uvažovat, ale teď si říkáte, že vlastní existenční zázemí by vůbec nebylo špatné.

Býk

Než se rozhodnete, bude vám to chvíli trvat. Když pak usoudíte, že je nejvyšší čas, abyste si s miláčkem promluvili o dalších plánech, které pro budoucnost máte. Než se však váš životní druh vymáčkne, buďte trpěliví. Dovolte mu, aby se o svých přáních náležitě rozpovídal. Pak zjistíte, že se od těch vašich zase tak moc neliší. Bude to velice příjemné překvapení.

Blíženci

Novoluní, které v pátek probíhá ve vašem partnerském sektoru, poskytne vašemu vztahu nový vítr do plachet. Partner se zbaví své obvyklé letargie a začne přemýšlet, jak vám vylepšit a zpříjemnit advent. Výsledkem bude minimálně jeden výlet do blízkého zahraničí. Ostatní tam jezdí nakupovat. Vy se tam budete držet za ruce a nasávat příjemnou předvánoční atmosféru.

Rak

Na nic nečekejte, doma neseďte. V pondělí, v úterý a ve středu večer naopak využijte všech pozvání na večírky, které jste dostali. Budete na nich zářit a seznamovat se se spoustou zajímavých lidí. Navíc se můžete těšit na pár milých ctitelů. Obvykle vám lidé, kteří se ucházejí o vaši přízeň, lezou na nervy, ale tentokrát je to jinak. Oni vám poskytují obdiv a vy si ho vychutnáváte.

Lev

Jde o týden, který je klidnější, než by se vám líbilo. Nic z událostí, na které čekáte jako na smilování, se zatím nestane. Partner se s vámi baví výhradně o naprosto lhostejných věcech. O tom, jak vidí budoucnost vašeho vztahu, nepadne ani slovo. Nemáte dojem, že ztrácíte čas s člověkem, který si s vámi sice rád pohraje, ale do života vám žádnou stabilitu nevnese?

Panna

Jsou věci, na které se nevyplatí spěchat. Jednou z nich je seznámení s rodiči a sourozenci vašeho nového objevu. Uvědomte si, že prožíváte hodně napěťové období, kdy je nejste schopni hodnotit objektivně. Každý vtípek, který pronesou, byste brali jako útok na svou osobu a taky byste na něj tak zareagovali. Nechcete se seznámením počkat na vhodnější dobu?

Váhy

Náladami svého miláčka se zabývat nehodláte. Dokonce si říkáte, že si jimi nenecháte kazit krásné předvánoční období. Pokud si s vámi chce povídat, má k tomu zelenou. Pokud si povídat nechce, je to jeho věc. Ani v takovém případě se však nestresujete. Bez velké námahy najdete ve svém okolí pěkných pár lidí, kteří s vámi budou moc rádi sdílet volný čas a všechny vaše aktivity.

Štír

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, si užívejte neskrývaného obdivu, který vám v každé jen trochu vhodné chvíli projevuje opačné pohlaví. Na jedné straně z toho máte radost, na druhé z toho mohou být značné problémy. Vaši dosud dobří kamarádi se začnou bát, že jejich vztahy, které mají se svými partnery, ohrožujete. Pak je jen logické, že se začnou tvářit velice nevlídně.

Střelec

Novoluní, které v pátek probíhá ve vašem znamení, vám dává šanci k novým začátkům. Pokud chcete odstartovat nový vztah, máte šanci. Musíte se však připravit na četná překvapení. Člověk, kterého jste si s takovým nadšením pustili do života, se totiž markantně liší od svých předchůdců. Na rozdíl od nich je velice sebevědomý a často vás ujišťuje, že můžete být rádi, že si vás vůbec všimnul.

Kozoroh

V sobotu odpoledne a v neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, potěšte partnera. Vytáhněte ho buď na adventní jarmark, na dobročinný koncert nebo na jinou podobnou akci. Když nezapomenete zajít na hrníček svařáku nebo na trdelník, bude to naprosto dokonalé. Miláček se bude rozplývat radostí z vaší pozornosti - a vy budete rádi, že jste ho dokázali potěšit.

Vodnář

Dejte si pozor na vliv Merkura, který se ve čtvrtek obrací do přímého chodu. Pod jeho vlivem se můžete sice vyjadřovat upřímně, ale zároveň tak, že tím naštvete i toho nejtrpělivějšího partnera. Ve vašem případě slovo opravdu funguje jako dobře naostřená zbraň, která může dát vašemu vztahu ránu, z níž se už přes veškeré usilování nevzpamatuje.

Ryby

Zvlášť náročný bude pátek. Uvědomte si, že máte všeho až nad hlavu a nesnažte se trhat rekordy. Stejně tak odmítněte partnera, který s vámi bude chtít probírat něco důležitého. Při konjunkci mezi Marsem a Neptunem by se z vážně míněného rozhovoru mohl rychle stát pramen nejrůznějších nedorozumění, bez kterých se vy i partner klidně dokážete obejít.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA