Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 22. týden (27.5.2019 - 2.6.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud si někdo myslí, že vám tím, že se s vámi rozejde, zlomí srdce, můžete se leda tak zasmát. Kdybyste byli o trochu mladší, klidně mu řekněte, že vám tím naopak prokázal službu, protože jste už dlouho přemýšleli, jak ho ze svého života eliminovat a přitom ho zbytečně nezranit. Teď však máte rozum a víte, že opravdu nemá cenu, abyste mu říkali něco, co vědět nemusí.

Býk

S miláčkem si užíváte nejen to, co spolu děláte, ale hlavně to, co neděláte. Konečně si umíte vychutnávat společně prožité chvíle. Pak spolu nemusíte ani mluvit. Stačí vám, že je vám spolu dobře. Velice příjemný by byl třeba víkend, který byste trávili na místě, které jste dosud nenavštívili. Ke starým společným vzpomínkám byste si přidali pár nových a čerstvých.

Blíženci

O tom, zda svého miláčka milujete nebo nemilujete tak, jak byste podle svých představ milovat měli, raději nepřemýšlejte. Je to pro vás zbytečná ztráta času. Bude lepší, když se zaměříte na to, co v jeho přítomnosti cítíte. Motýly v břiše nevyžadujte. Jejich čas pro vás dva už dávno skončil. Pokud se vám po něm stýská a máte o něj taky občas strach, je všechno v naprostém pořádku. Pak motýli nejsou potřeba!

Rak

Když miláček mluví, může vám tím lézt na nervy, ale všechno je v pořádku. Zpozornět byste naopak měli v případě, kdy mlčí a kdy na přímo kladené dotazy neodpovídá. Pak se ho neptejte, co se děje, ale o to bedlivěji jej pozorujte. Obvykle velkými příznivci pátrání v partnerově soukromí nebýváte, ale tentokrát byste měli přístup změnit. Můžete tím zabránit lecjakým zbytečným nepříjemnostem.

Lev

Když vás miláček rozčilí, klidně mu to řekněte. Najednou má pocit, že by měl od základů změnit všechno, na čem váš vztah stojí a na čem jste se dosud shodovali. Když se ho zeptáte, proč to dělá, dozvíte se, že se bojí nudy, která se mezi vás plíží. Vy pak přemýšlíte, zda své výroky myslí opravdu vážně, než zda jen hledá důstojný a omluvitelný důvod k pořádné hádce.

Panna

V momentě, kdy miláček začne mluvit o rozchodu, nesmíte se ani rozplakat, ani zhroutit. Když se ho chladně zeptáte, jak si to vlastně představuje, bude efekt daleko lepší. Pravý šok však přijde až ve chvíli, kdy vám začne vysvětlovat, že svá slova vůbec nemyslel vážně. Téma nadhodil proto, že chtěl vědět, jak na jeho slova zareagujete a zda ho máte opravdu rádi.

Váhy

Zatímco vy se snažíte vycházet i s lidmi, s nimiž si moc nesednete, váš miláček funguje právě naopak. Občas vám připadá, že si talent říkat špatné věci na špatném místě a ve špatný čas vyloženě hýčká. Dosud jste se snažili dopady jeho nerozumných výroků maskovat a uhlazovat. Teď však přemýšlíte, proč to děláte, a dumáte, zda to má vůbec nějakou cenu.

Štír

Když vám miláček říká, že váš obdiv pro konzervativní hodnoty končí právě tam, kde narazí na vaše choutky, může se sice usmívat, ale ve skutečnosti to myslí naprosto vážně. Pokud máte v plánu nějaký zálet, měli byste na něj co nejrychleji zapomenout. Dosud se miláček dokázal tvářit, jako by si ničeho nevšimnul, ale tentokrát by vám to však tak lehce neprošlo.

Střelec

Smiřte se s tím, že existuje člověk, o kterého můžete ze všech sil a s veškerým nasazením usilovat a přesto vám to nevyjde. Můžete si vybrat, zda to budete vnímat jako zlomyslnost osudu, nebo zda si řeknete, že je to další životní zkušenost. Kdybyste navíc pochopili, že se osvobodíte od někoho, kdo vás nechce, a najdete si někoho, kdo vás chce, bude to ještě lepší.

Kozoroh

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, byste si měli na svého miláčka udělat čas. Pokud máte pocit, že si s vámi chce a potřebuje promluvit, měli byste mu pro to vytvořit prostor. Co kdybyste spolu vyrazili někam, kde jste už dlouho nebyli? Navíc se vám v neutrálním prostředí, spojeném s příjemnými vzpomínkami, bude mluvit lépe, než doma.

Vodnář

Bývalých lásek vašeho partnera se bát nemusíte. Opravdu k tomu nemáte důvod, protože vás v žádném případě neohrožují. Jde o lidi, s nimiž je váš miláček srovnaný a kteří už v jeho životě nemají místo. Navíc si velice dobře uvědomuje, co pro něj znamenáte vy a vztah, který s vámi vytvořil. To, že by kvůli nějakému prchavému zážitku riskoval jeho ztrátu, ho ani nenapadne.

Ryby

Změny přinese úterní večer a budou stát za to! Velice kladně se na vás podepíše vliv Merkura, který se přesouvá do sektoru romantiky. Pod jeho vlivem zapomenete na veškerý svůj obvyklý ostych a s plným nasazením začnete partnera ujišťovat o síle své lásky. Když vám pak řekne, že ani netušil, kolik vášně se ve vás skrývá, můžete si být jistí, že mluví pravdu...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA