Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (8.4.2019 - 14.4.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na lásku máte vlastně jen pondělní dopoledne. I když musíte být v práci, měli byste si najít čas, abyste partnerovi poslali zprávičku nebo mu zavolali. Kdyby přišlo na situaci, kdy si budete muset vybrat, zda máte energii dát do práce nebo do vylepšení vztahu, musíte si vybrat vztah. Ve vašem případě opravdu platí, že práce není zajíc a neuteče, zatímco láska by vás minout mohla.

Býk

S láskou a láskyplně se domluvíte naprosto na všem. Navíc to nebude obtížné. Zejména v sobotu odpoledne a v neděli, kdy bude Slunce už ve vašem znamení, se dokážete partnerovi a jeho nápadům bez problémů přizpůsobit. Navíc nebudete mít ani chvíli pocit, že mu v něčem zásadním ustupujete. Soulad, který mezi vámi panuje, si oba vychutnáte a užijete.

Blíženci

Vaše vztahy ovlivňuje především Merkur, který se dostává do vašeho sektoru přátel. S partnerem dokážete navodit atmosféru, která všem lidem ve vašem okolí dokáže, že i dlouhodobý vztah může fungovat láskyplně. Od středečního do pátečního poledne, kdy jste pod vlivem Luny ve Vahách, dokonce pocítíte potřebu romantického chování. Udělejte to, na co váš miláček už dlouho čeká!

Rak

To, že dodržujete veškeré tradice, které jsou s Velikonocemi spojené, je vám jenom ke cti. Přesto byste se měli zamyslet, zda to náhodou trochu nepřeháníte. Opravdu není důvod, abyste mysleli na všechno jiné (a v zásadě nepodstatné), ale na svého partnera a jeho přání zapomínali. Když nějaký požadavek vysloví, měli byste ho pozorně vyslechnout a pokud možno mu vyhovět.

Lev

Když miláček přijde s tím, že pro vás vymyslel nějaké překvapení, můžete si být jistí, že to bude stát za to. V každém případě byste měli nasadit potěšený a dychtivý výraz. Velice rychle zjistíte, že vlastně ani nemusíte nic předstírat. Váš partner vymyslel na svátky něco, čím dokazuje, že vás nejenže má rád, ale že vás i velice dobře zná a ví, co vám udělá radost.

Panna

Když partner přijde s tím, že vymyslel, kam letos pojedete na dovolenou, měli byste si sednout. Po prvních slovech pochopíte, že se při vybírání lokality při zdi opravdu nedržel. Vzápětí vám dech vyrazí podruhé tím, že řekne, že podstatnou část výdajů zaplatí z vlastních zdrojů. Neptejte se ho, kde na to vzal a jak ho to napadlo. Buďte rádi, že chce, abyste si spolu užili krásné léto.

Váhy

Od středečního do pátečního odpoledne, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, se musíte projevovat důrazněji, i kdybyste nechtěli. Partner musí vědět, že ho sice milujete, ale to neznamená, že budete automaticky plnit veškeré jeho požadavky. Z jeho strany může přijít dost nevyvážená reakce. Váš miláček s ničím podobným nepočítal a bude dost překvapený.

Štír

Představa, že byste přes svátky seděli doma a pasivně čekali na koledníky, se vám ani trochu nelíbí. Pár vajíček v neděli sice nabarvíte, ale tím to taky skončí. Energii Slunce, které se v sobotu dostává do vašeho partnerského sektoru, raději využijete pro výlet na místa, kde jste spolu byli s miláčkem naposledy v dobách, kdy vaše láska teprve začínala a kdy bylo všechno ještě před vámi.

Střelec

Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Merkur ještě v Rybách, se máte sklon pouštět do konfliktů, které jsou stejně zraňující jako zbytečné. Kdybyste se rozhodli, že se s partnerovými příbuznými hádat nebudete, protože to stejně není k ničemu, bude to lepší. Ve středu, kdy se Merkur přesune do Berana, se navíc stane něco, co vaše problémy vyřeší elegantně a jednou provždy.

Kozoroh

V lásce na nic nečekejte! Zásadní životní šance přijde už v pondělí, které probíhá pod vlivem sextilu mezi Venuší a Plutem. Najednou pochopíte, co od svého miláčka vlastně chcete. Navíc mu to dokážete dát najevo tak, aby i jemu rychle došlo, že splněním vašich přání prospěje nejen vám, ale hlavně sobě. Výsledkem bude pohodová atmosféra, která vydrží přes celé svátky.

Vodnář

Od středečního dopoledne, kdy se Merkur dostává do vašeho sektoru komunikace, si žijete jako v ráji. Konečně jste pochopili, jak se máte chovat, abyste ve vztahu byli spokojení. O tom, co k partnerovi cítíte, dokážete mluvit jasně a bez zbytečného ostychu. Romantik, který píše verše, se z vás patrně nestane, ale to ani vám ani vašemu partnerovi nijak zásadně nevadí.

Ryby

K lichotkám, kterými vás začne zasypávat kolega, přistupujte rezervovaně. Vyslechněte, co vám říká, a mlčte. Bude to podstatně lepší strategie, než kdybyste mu padli okolo krku. Když pak budete přesně vědět, co chce a proč náhle změnil přístup, můžete se rozhodnout, jak chcete na jeho ucházení reagovat. Kdybyste chtěli Lunu víkendovou Lunu ve Štíru využít na to, abyste si konečně do citů vnesli pořádek, bylo by to jen dobře.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA