Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 12. týden (18.3.2019 - 24.3.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, že se pustíte do nějakého tajného románku, měli byste se to rozmyslet. Venuše, která se v úterý dostává do vašeho sektoru tajemství, vás k tomu sice přemlouvá, ale vy byste měli dokázat jejímu vlivu odolat. Uvědomte si, že se vaším sektorem tajemství pohybuje i Merkur, což znamená, že se nic neutají. Oba se sice můžete snažit, ale náhoda vaše tajemství odhalí rychleji, než si dokážete představit.

Býk

Velice krásná bude středa, kdy se Venuše dostává do pozitivního vztahu s Uranem ve vašem znamení. V lásce, v citech a ve vztazích vůbec jste daleko rozhodnější, než jindy. Když se o někoho zajímáte, dáte mu to najevo tak, aby o tom nemusel a vlastně ani nemohl pochybovat. Odmítnutí se bát nemusíte. City, které dáte najevo, přijme druhá strana s nadšením a s láskou.

Blíženci

Pokud chcete ohledně citů něco zvládnout, vyřešit nebo změnit, musíte to stihnout do úterního poledne. Když se pak Venuše přesune do Ryb, veškerá vynalézavost v lásce vás opustí. Zapomenete na vtip a smysl pro humor a zdůrazníte to, co se vám v životě nepovedlo. Měli byste si však uvědomit, že je to hodně riskantní. Místo lásky svým jednání vzbudíte v nejlepším případě soucit. Ten však k vyrovnanému vztahu vede jen málokdy.

Rak

Přestaňte přemýšlet, jak byste měli šetřit, ale dumejte o tom, jak si s miláčkem jaro krásně užijete. Opravdu není důvod, abyste byli za každou cenu o Velikonocích doma. Když se rozhodnete, že vyrazíte někam do světa, bude to daleko lepší. Pobyt si ale musíte zajistit hned. Podobný nápad jako vy budou mít kromě vás ještě i tisíce dalších lidí a hlavně dalších zamilovaných.

Lev

V práci se těšte na střety s kolegou. Jeho jednání je vyloženě protivné a vy nevíte, jak na něj správně reagovat. Až později pochopíte, že vám tímto způsobem dává najevo svou lásku. Vy sami byste sice v takové situaci volili naprosto jiný způsob, ale on má pocit, že vymyslel něco naprosto originálního. Vy mu pak musíte dát najevo, že se ve svých předpokladech zásadně zmýlil.

Panna

Debaty o tom, jak byste měli sestavit rodinný rozpočet, vám už lezou na nervy. Váš miláček nechápe, že kromě toho, co nutně potřebujete, byste si měli alespoň občas dopřát něco, co jen chcete a co vás těší. Je na vás, abyste mu vysvětlili, že kromě peněz potřebujete mít i společné zážitky. Ty vaše partnerství spojí daleko pevněji, než vkladní knížky a veškerý společný majetek.

Váhy

S ničím, co je provizorní, ve vztahu souhlasit nesmíte. Pokud mají mezi vámi a vaším životním druhem padnout nějaká rozhodnutí, bylo by dobře, aby byla promyšlená a definitivní. Kdyby měl jeden z vás pocit, že si ten druhý svým jednáním nechává jen otevřená zadní vrátka, mělo by to na kvalitu vašeho vztahu daleko horší vliv, než si umíte představit.

Štír

Než se rozhodnete, že se o někoho pokusíte, měli byste se ho nejdříve z povzdálí pozorovat. Možná byste se měli zajímat o jeho dosavadní lásky a hlavně o to, proč a jak skončily. Když zjistíte, že se se svými bývalými partnery rozešel ve zlém, dejte od něj co nejrychleji ruce pryč. Když nedovedl mít korektní vztah s vašimi předchůdci, nevytvořil by to ani s vámi.

Střelec

Opravdu nemá cenu, abyste za každou cenu zachraňovali lásku, která se vybila a už vám nic nového a pozitivního do života nevnáší. Když k sobě budete upřímní, přiznáte, že se jí držíte hlavně proto, abyste nebyli sami. Když ale s nevyhovujícím partnerem zůstáváte, zahrazujete si tím cestu k člověku, který by se k vám hodil víc. Navíc byste s ním byli daleko spokojenější.

Kozoroh

To, že máte problémy v práci, ještě neznamená, že se kvůli nim musíte stresovat i doma. Kdyby vás náhodou napadlo, že by bylo lepší, kdybyste svou práci vyměnili za něco klidnějšího, měli byste to nejdříve probrat s partnerem. Při tak důležitém životním kroku budete potřebovat jeho podporu i jeho lásku. Sami na něco takového v žádném případě stačit nebudete.

Vodnář

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy navíc Mars vstupuje do vašeho sektoru lásky a zábav, si opravdu užijete. Nebudete vědět, zda se přednostně věnovat svým kamarádům, nebo partnerovi. Kdybyste dokázali vymyslet program, který by bavil jak vašeho partnera a vás, tak i vaše kamarády, byly by z toho krásné a všestranně zajímavé dny.

Ryby

Ve středu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Uranem, se máte opravdu na co těšit. Najednou se rozhodnete, že v lásce nebudete předstírat nezájem, ale že upřímně řeknete, co a hlavně koho chcete. Člověku, kterého jste si vybrali, svým jednáním vyrazíte dech. Až později vám řekne, že je vaším jednáním mile překvapený. Navíc se zamilovaným úsměvem dodá, že od vás takovou rozhodnost nečekal.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA