Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 14. týden (1.4.2019 - 7.4.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pocit, že v lásce zvládnete všechno, co zvládnout musíte, narazí na realitu. Zjistíte, že se sice můžete snažit, ale svého miláčka k rozumu přimět prostě nedokážete. Naštěstí se na vaši stranu postaví i jeho příbuzní včetně těch, kteří vám až dosud nemohli přijít na jméno. Když na něj nastoupíte spojenými silami, nakonec mávne rukou a rozhodne se, že vám ustoupí.

Býk

Na všechno, co se týká lásky, je nejlepší pondělí. Luna, která pobývá ve vašem znamení, se postará o zásadní vylepšení vztahů, které mezi vámi a partnerem dosud byly. Najednou zjistíte, že se nemáte důvod hádat. O všem se dokážete domluvit rozumně a tak, aby ani jeden neměl pocit, že ustoupil až příliš. Jenom si říkáte, že je škoda, že to tak nemůže být pořád...

Blíženci

Jupiter, který se ve středu ve vašem partnerském sektoru otáčí do zpětného chodu, vás postaví před problémy, s nimiž jste nepočítali. Váš partner se pod jeho vlivem začne projevovat s nezvyklou samostatností. Navíc usoudí, že byste se měli ještě jednou vrátit k návrhu, který se mu líbí, ale který se vám ani trochu nezamlouvá. Nesnažte se ho zastavit. Stejně by se vám to nepodařilo

Rak

Máte pocit, že vás v lásce už nic překvapit nemůže? To, že jste se v tomto směru zásadně mýlili, pochopíte už ve středu. Dostanete se pod vliv konjunkce mezi Venuší a Neptunem, takže hrozí akutní nebezpečí ztráty zdravého rozumu. Pokud jste dosud měli dojem, že láska na první pohled patří jen do romantických filmů, zjistíte, že je to až příliš hmatatelná realita.

Lev

Během pracovní části týdne máte všeho až nad hlavu, takže nemáte na soukromí čas. Všechno se změní o víkendu: Luna prochází vaším znamením a vy si uvědomujete, jak málo se svému miláčkovi věnujete. Naštěstí máte fůru nápadů, jak situaci napravit. Partner bude vaší péčí skoro až dojatý. Nahlas přizná, že tak intenzivně se o něj snad ještě nikdo nestaral.

Panna

I když jste na svého partnera opravdu naštvaní, musíte si hlídat způsob, kterým to dáváte najevo. Nebezpečí, že projevy svých emocí přeženete, hrozí zejména v pátek. Pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Jupiterem se máte sklon projevovat víc, než je zdrávo. Pak bohužel hrozí, že partnerovi vynadáte i za to, za co v žádném případě nemůže a co nezavinil.

Váhy

S partnerem je to vlastně docela snadné. Je jen potřeba, abyste se s ním naučili správně zacházet. Ve středu můžete mít sice pocit, že by bylo nejlepší, kdybyste nastolili vládu tvrdé ruky, ale to je přesně to, co udělat nesmíte a nemůžete. S miláčkem zacházejte se stejným respektem, jako by podle vašeho názoru měl on zacházet s vámi. Jde o krok správným směrem!

Štír

Sextil mezi Venuší a Saturnem, jehož blahodárný vliv si budete v pátek užívat, není sice příliš příznivý navazování nových lásek (moc o nich přemýšlíte a nelehko se rozhodujete), ale zato je velice pozitivní pro upevňování těch stávajících. Nedivte se, když začnete uvažovat o stabilním partnerském vztahu, korunovaném svatbou a dětmi. Sice tím sami sebe překvapíte, ale to je to poslední, co vám vadí.

Střelec

I když máte v pátek pocit, že vám celý svět leze na nervy a všichni vás rozčilují, nahlas to neříkejte. Při kvadratuře mezi Merkurem a Jupiterem máte sklon mluvit víc, než je zdrávo, a ostřeji, než je rozumné a taktní. Když si nedáte pozor, bude výsledkem hádka, která váš vztah spolehlivě naruší. Její důsledky vám navíc spolehlivě otráví nejen víkend, ale i pár dalších dnů.

Kozoroh

Pokud byste potřebovali dosáhnout mistrovství v oboru psaní milostných dopisů a erotických zpráv, máte šanci. Musíte využit sextilu mezi Merkurem a Plutem, který nastává ve středu večer. Pod jeho vlivem dokážete mluvit o lásce tak, že přesvědčíte i zatvrzelého cynika a člověka, který tvrdí, že něčemu takovému nevěří. Važte si toho! Jde o stav, který se hned tak opakovat nebude.

Vodnář

Pokud chcete v citech něco zásadního řešit, měli byste to odložit na neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení. Navíc můžete využít blahodárného a povzbudivého vlivu trigonu mezi Sluncem a Jupiterem. Klidně oslovte člověka, kterého jste dosud vnímali jako přitažlivý, ale přesto nedostižný cíl. Teď máte konečně šanci zjistit, že se dostihnout nechá a že se mu to dokonce i líbí.

Ryby

Když vám miláček nabídne něco, co je podle jeho názoru atraktivní trávení volného času, může dojít k problémům. Když vám sdělí, že by si s vámi rád vyrazil na motorce nebo oslavil jaro tím, že si spolu skočíte padákem, nevíte, co máte dělat. Jeho zářící oči vám nedovolí, abyste mu naplno řekli, že se vám jeho nápad ani trochu nelíbí. Zkusíte mu to naznačit, ale on vás stejně poslouchat nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA