Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 17. týden (22.4.2019 - 28.4.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Z toho, že vás někdo pozve na čarodějnice, dalekosáhlé závěry nevyvozujte. Když vám dotyčný říká, že vás chce mít pouze jako doprovod, vezměte to jako fakt. Zároveň si však uvědomte, že jde o příležitost, kterou byste měli využít. Můžete nenápadně pozorovat lidi kolem sebe a navazovat kontakty s těmi, kteří vás zaujmou. Výsledkem může být nejedno zajímavé rande!

Býk

Když vám partner sdělí, že se s vámi nudí, musíte si své reakce hlídat. Je celkem přirozené, že mu máte chuť říct, že ani vy po jeho boku nějak extra nebavíte. Byla by to sice pravda, ale kvalitě vašeho vztahu by to moc neprospělo. Když se ho přímo zeptáte, jak by si vylepšení vašeho vztahu představoval a co byste pro to měli udělat vy, bude to po všech stránkách lepší.

Blíženci

Ze všeho nejvíce potřebujete vyvážené mezilidské vztahy. Pokud se kolem vás motá někdo, kdo jenom provokuje a ostatní rozeštvává, musíte si ho důrazně srovnat. Můžete se sice dozvědět, že nemáte vychování a že si neumíte vážit jeho životních zkušeností, ale to nevadí. Vám váš vztah vyhovuje takový, jaký je. To, že se to jemu nelíbí, opravdu není nic, co byste museli řešit.

Rak

Zásadní je novoluní, které se v neděli odehrává ve vašem sektoru přátel. O tom, že máte kamarády, kteří vás mají opravdu rádi a chtějí pro vás jen to nejlepší, jste nikdy nepochybovali. Teď o tom nebudete pochybovat už vůbec. Rozhodli se, že zruší váš osamělý život a seznámí vás s někým, kdo se vám určitě bude líbit. Vy si tím sice nejste tak zcela jistí, ale nabídku neodmítnete.

Lev

Přiznejte si, že jste z vývoje vašeho citového života překvapenější, než jste čekali. Člověk, který vám dosud byl velice protivný, se najednou objevil ve zcela jiném světle. Vy pak můžete přemýšlet, zda se tak změnil sám, nebo zda je to tím, že vy jste změnili názor, který na něj máte. V každém případě se těšte na týden, kdy o něm budete přemýšlet víc, než je zdrávo.

Panna

Saturn, který se ve vašem sektoru lásek a romantiky v úterý obrací do zpětného chodu, vás nutí, abyste se ještě jednou zamysleli nad tím, co od svého vztahu vlastně chcete. Když se vám něco nelíbí, nestačí, když si to přiznáte. Je potřeba, abyste to řekli nahlas a taky s tím hned začali něco dělat. Když budete mlčet a pokračovat v nynějším způsobu komunikace, miláčka ani nenapadne, že by něco mohlo být v nepořádku.

Váhy

Jsou věci, k nimž partnera nepřesvědčíte. Prostě se nedá. Můžete mu ale vysvětlit, co všechno riskuje tím, že o vašem nápadu nebude ani přemýšlet. Bude to pro něj překvapení. Navíc ho to donutí, aby se na to, co se vás dvou týká, podíval z jiného úhlu. Když pak přijde s tím, že jste měli pravdu a požádá vás o radu, chovejte se láskyplně. Nevysvětlujte mu, že je dobře, že si konečně uvědomil vaše kvality, ale upřímně si s ním promluvte.

Štír

Při plánování a vymýšlení svého soužití hrozí, že s partnerem narazíte na něco, na čem se domluvit nedokážete. Nakonec byste se snad i zvládli, ale to by do celé záležitosti nesměli zasahovat jeho sourozenci, rodiče ani kamarádi. To, že byste si měli svoje problémy řešit sami, musíte partnerovi opakovat sice vlídně, ale tak dlouho, aby pochopil, že to myslíte vážně.

Střelec

Všechno, do čeho se s partnerem pustíte, dopadne dobře. To, že budete se svými silami hospodařit efektivně, garantuje páteční trigon mezi Merkurem a Jupiterem ve vašem znamení. Dá se čekat, že budete hodně mluvit, možná se i pohádáte, ale výsledkem bude rozumná domluva, která vám bude oběma prospěšná. Navíc na ní můžete bez obav začít stavět svou další společnou budoucnost.

Kozoroh

Ověřování staré pravdy, která říká, že cesta k miláčkovu srdci vede skrze žaludek, raději neriskujte. Když pro něj vytvoříte jídlo, které mu bude chutnat, začne vyžadovat, abyste tak vařili skoro každý den. Pak hrozí, že se veškerá jeho pozornost upře na to, co voní v kuchyni a co podáváte na stůl, zatímco o vás a o vaše potřeby se zajímat odmítne. Opravdu to tak chcete?

Vodnář

Je zbytečné, abyste neshody, které mezi vámi a partnerem jsou, neustále tvrdohlavě prohlubovali. Když připustíte, že se sice můžete mít rádi, ale že přesto můžete každý myslet naprosto jiným způsobem, bude to podstatně lepší. Přestaňte partnerovi vysvětlovat, že jeho způsob myšlení je horší, než ten váš. Místo toho se snažte najít společnou cestu a oboustranně přijatelný závěr.

Ryby

Představa, že budete plnit partnerova přání a tím se postaráte, aby to u vás vypadalo jako v ráji, je zrádná a mylná! Partner vám sice může vysvětlovat, že mu z vaší strany stačí jen pár ústupků a všechno bude v pořádku, ale vy na to nesmíte naletět. Když mu ustoupíte v jedné věci, přijde vzápětí s dalším požadavkem. Až později vám dojde, že jste odstartovali proces, který se nedá ani zvrátit, ani zastavit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA