Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 18. týden (29.4.2019 - 5.5.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Hlavně neposlouchejte člověka, který vás láká k malému dobrodružství. Může vám vysvětlovat, že se nic nestane a že to dělají všichni, ale vámi pohnout nesmí. Na rozdíl od něj byste tím ve svém životě rozpoutali zemětřesení, které byste nebyli schopní zvládnout. Ještě větší šok by nastal ve chvíli, kdy byste pochopili, že jste pro dotyčného ničím jiným než hračkou opravdu nebyli.

Býk

Představa, že se s partnerem domluvíte, se ukáže kupodivu jako průchozí a rozumná. Ve vztahu k jeho rodičům však můžete selhat. I když budete dělat všechno, co se jenom dá, hrozí, že si toho vážit nebudou. Dokonce se můžete dozvědět, že se do jejich úžasné rodiny ženete jen proto, abyste měli lepší známé. Naštěstí máte partnera, který na tyto řeči reagovat nebude.

Blíženci

K průšvihu v lásce je jenom krok. Stačí, aby váš aktuální partner zjistil, že dobře znáte někoho, koho on už roky upřímně nesnáší. Kdyby navíc pochopil, že vztah mezi vámi nebyl zdaleka jen kamarádský, bude to ještě horší. Pokud to jenom trochu jde, snažte se vyhnout situaci, kdy by se tito lidé sešli a vy byli u toho. Opravdu není potřeba, abyste svému okolí dělali divadlo.

Rak

Merkur, který se v pondělí večer dostává do vašeho sektoru přátel, vám zásadně ulehčí život. Konečně budete mít čas, abyste svého nového partnera seznámili se starými přáteli. O to, že by si nesedli, se bát nemusíte. Problém může být naopak v tom, že si porozumí až moc. Občas můžete mít dokonce dojem, že se spolu baví tak dobře, že vás vlastně ani nepotřebují. Není to sice pravda, ale vám to nikdo nevymluví.

Lev

Než se rozhodnete, že dáte druhou šanci člověku, který vás už jednou zklamal, dobře si to rozmyslete. Krizová bude v tomto směru zejména středa. Počítejte s tím, že dotyčný využije naplno konjunkce Merkura s Uranem a bude mluvit jako kniha. Na vás navíc už působí vliv nastupujícího trigonu mezi Venuší a Jupiterem. Nakonec se rozhodnete, že se umluvit přece jen necháte...

Panna

Přiznejte si, že toho máte za poslední dny až nad hlavu! Právě proto vás nesmí ani napadnout, že byste se ve středu, kdy budete mít konečně volno, věnovali práci nebo dohánění ostatních povinností. Partner by sice nahlas nic neřekl, ale vaše jednání by se ho opravdu dotklo. Když ale vymyslíte program, který by vás oba bavit, bude všechno v nejlepším pořádku. Dokonce se vytratí všechna nedorozumění, která mezi vámi dosud byla.

Váhy

Pocit, že si s partnerem přes veškerou snahu nerozumíte, není oprávněný. Měli byste jej zpracovat a ze svého života eliminovat. Dále byste měli uvažovat, zda pramení opravdu z vaší mysli a duše, než zda je to jenom důsledek tlaku, který na vás vyvíjí člověk z vaší blízkosti. Je docela možné, že je to někdo, kdo se sice tváří jako kamarád, ale jemuž váš vyrovnaný a pohodový vztah vyloženě vadí.

Štír

Z toho, že vás někdo pozve na kávu, zmrzlinu nebo na jedno, nedělejte, zbytečné drama. Berte to jako přátelskou schůzku, na které si budete povídat o zajímavých věcech. Kdyby ale probíhala ve středu, kdy je volno, dejte si pozor na to, co a jakým tónem říkáte. Druhá strana má totiž daleko víc času, než obvykle, což znamená, že bude o vašich slovech daleko intenzivněji přemýšlet.

Střelec

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Jupiterem, počítejte s tím, co byste jindy sami a bez přehánění označili jako zázrak. Pokud jste single, budou pozvání od přitažlivých jedinců opačného pohlaví jen pršet. Zkrátka nepřijdete ani jako zadaní. Váš životní druh, který se v poslední době choval tak trochu lhostejně, se na vás podívá s novým obdivem a novou láskou.

Kozoroh

Občas můžete mít pocit, že váš partner je na vás až příliš náročný. Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Saturnem. Budete mít pocit, že to se svými požadavky až přehání. Moc by chtěl, abyste se mu ve všem podřizovali a o všem se s ním radili. Dosud nepochopil, že vy takto fungovat nedokážete ani s člověkem, za kterého byste jindy rádi i dýchali.

Vodnář

Ve čtvrtek se těšte na velký návrat dobré nálady. Bavíte se dobře a z ničeho neděláte drama. Navíc se můžete těšit na partnerovy nápady. Když se rozhodne, že to od nynějška bude ve vašem vztahu vypadat jinak, můžete vzít jed na to, že se mu to povede. Partner vám každým slovem i činem dokazuje, že jste pro něj nejdůležitější - a vy nevidíte důvod, proč mu nevěřit.

Ryby

Nebylo by dobré, kdybyste alespoň občas nechali miláčkovi volné pole působnosti? Zatím mu svou lásku projevujete jen vy a jemu nenecháváte prostor. Když se trochu stáhnete, najednou se projeví jeho nápaditost a láskyplná vynalézavost. Pochopí, že nestačí, když projevujete zájem vy o něj, ale začne vám vaše jednání oplácet. Bude to zajímavý zážitek. Dokonce usoudíte, že jste na tento styl chování měli přejít už dřív.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA