Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 27. týden (1.7.2019 - 7.7.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když si říkáte, že na rozebírání lásky, citů a emocí nemáte ani čas, ani chuť (a navíc se podle vašeho názoru ani neděje nic, co by řešení a pozornost vyžadovalo), nahlas to raději neříkejte. Miláček by mohl usoudit, že váš vztah neberete dost vážně. Vzápětí by vám začal hodně nepříjemným způsobem dokazovat, že jste se ve svých předpokladech zásadně zmýlili.

Býk

Chovejte se trochu jinak, než jste zvyklí! Když v pondělí ráno políbíte svého partnera a řeknete mu, že se vám po něm bude celý den stýskat, bude velice překvapený. Už večer se můžete těšit na něco, čím vám dokáže, že i on má romantickou žilku. Další nápady, které mají vylepšit váš vztah a vnést do něho žádoucí erotické napětí, pak budou velice rychle následovat.

Blíženci

Zatímco přes pracovní část týdne nemáte na partnera ani na sebe čas, o víkendu se všechno změní. Díky Luně ve svém partnerském sektoru se můžete těšit na velice příjemné zážitky. S údivem zjistíte, že vás spolu baví nejen mluvit, ale i mlčet. Navíc se spolu máte šanci vypravit na místo, které jste už dávno chtěli navštívit a kam jste se dosud ještě nedostali.

Rak

Oslavy vašich narozenin proběhnou v klidu a v pohodě. Navíc se můžete těšit na maličkost, kterou vám dárce dá jednoznačně najevo, že jeho city k vám jsou zcela jiné než jen přátelské. Jste dost vnímaví, abyste hned pochopili, o co se jedná. Zároveň jste však dost rozumní, abyste se tvářili, jako by se nic nedělo. Svou reakci musíte nejdříve důkladně promyslet!

Lev

Merkur, který se v pondělí zastaví ve vašem znamení, vám dá odvahu mluvit i o tom, o čem jste se dosud se svým partnerem bavit nechtěli. Teď je vám však jasné, že jde o téma, které musíte otevřít spíše dříve, než později. Svou reakcí vás ale překvapí partner. Bez velkých slov vám dá najevo, že pochopil. Zároveň vás ujistí, že za všech okolností bude na vaší straně.

Panna

Trigon, který ve čtvrtek vytvoří Slunce s Neptunem, může kromě jiného pozitivně ovlivnit nejen váš partnerský vztah, ale i všechny plány, které se svým miláčkem máte. Pokud sháníte nemovitost, kterou byste si pozvolna dali dohromady, budete o víkendu jezdit po prohlídkách a vybírat tu, která vás na první pohled osloví. O tom, že ji najdete, nepochybujte.

Váhy

O změně partnera neuvažujete. S tím, kterého máte, se sice hádáte a občas si div nevjedete do vlasů, ale to roli nehraje. Když si ho srovnáte s těmi, kteří by se vám jako partneři nabízeli, usoudíte, že byste na jakékoli změně mohli jenom prodělat. Navíc byste u toho nového museli teprve hledat chyby, které u jeho nynějšího partnera máte odhalené a dokonce i zvládnuté.

Štír

Když zjistíte, že před vámi miláček něco skrývá, opravdu to není důvod, abyste se rozčilovali. Kdybyste ho donutili, aby s vámi mluvil upřímně, zjistili byste, že nemluví ne proto, že by vás rád neměl, ale právě proto, že vás rád má. Nechce, abyste se zabývali něčím, co si troufá vyřešit sám. Vy si sice myslíte, že byste to ve dvou zvládli rychleji a lépe, ale jemu to nevysvětlíte.

Střelec

Se svým miláčkem se dokážete domluvit na všem, na čem vám opravdu záleží. Konflikty však vznikají kvůli tomu, co byste s chladnou hlavou oba označili jako naprosté maličkosti. Zvláštní nebezpečí vzniká na dovolené. Tam jste spolu celý den a nevíte, o čem byste se měli bavit. Kdybyste se do komunikace nenutili a každý se ponořili do své knížky nebo hry, bude to nejlepší...

Kozoroh

Atmosféra mezi vámi a vaším miláčkem se konečně alespoň trochu uvolnila. Zejména v pondělí se spolu budete normálně nejen bavit, ale budete se spolu i smát. V neděli, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem a Plutem, máte sklon partnerovi vnucovat svou vůli. Když se ho pak zeptáte, proč se mu to vlastně nelíbí, zatváří se tak, že vám další dotazy spolehlivě uváznou v hrdle.

Vodnář

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Uranem, hrozí nebezpečí, že se vrhnete do vztahu, který vám kromě několika bezesných nocí nic dobrého nepřinese. Velice rychle zjistíte, že jste narazili na člověka, který vás po erotické stránce sice přitahuje, ale který vám do života nevnese ani lásku, ani stabilitu. Nechcete vycouvat, dokud je ještě čas?

Ryby

Na lásku je nejlepší čas ve čtvrtek, kdy se všechna tři vodní znamení energeticky propojí. Vy pak zapomenete na všechno a budete myslet jen na svého miláčka. Dokonce jste se kvůli němu schopní překonat natolik, že mu slíbíte svou účast na víkendové akci s lidmi, které moc nemusíte. Když uvidíte, jak je šťastný a spokojený, bude vám skoro líto, že jste se pro to nerozhodli už dávno.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA