Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 24. týden (10.6.2019 - 16.6.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na miláčka si musíte udělat čas i v případě, kdybyste ho na nic jiného neměli. Je potřeba, aby si váš partner uvědomil, že ho potřebujete a že si život bez jeho stálé přítomnosti neumíte představit. Ve čtvrtek a v pátek si dejte pozor, abyste se k němu nechovali jen jako k dobrému kamarádovi. Potřebuje vědět, že mezi vámi není jen přátelství, ale že to je opravdová láska.

Býk

Zkuste si s partnerem slíbit, že se nebudete vzájemně zabývat svou minulostí. Slibte mu, že se nebudete zajímat o jeho předchozí milostný život. Nebylo by to k ničemu. Oba se musíte domluvit na tom, že všechno to, co dosud bylo, není vůbec důležité. Od momentu, kdy jste se potkali, se začíná psát nová a hlavně naprosto minulostí nepoznamenaná historie!

Blíženci

Tlak, který na vás miláček vyvíjí a který se týká vaší budoucnosti, se vám ani trochu nelíbí. Kdyby na vás tak netlačil, asi byste se pro společnou budoucnost rozhodli a dokonce byste se na ni i těšili. Když se však cítíte jako někdo, komu se touha po společném životě dává rozkazem, začínáte přemýšlet, zda by nebylo lepší, kdybyste se včas sebrali a zmizeli co nejdále.

Rak

To, že vás někdo zaujme na první pohled, ještě neznamená, že mu musíte vtrhnout do života a začít o něj pečovat. Tvařte se přiměřeně vlídně, ale s projevy svého zájmu to raději nepřehánějte. Zejména v úterý, kdy se ve vašem znamení setkává Merkur s Marsem, važte nejen každé slovo, ale i každý pohled. Uvědomte si, že jste si vybrali člověka, který si své svobody váží a který si ji chce zachovat.

Lev

Odpověď na to, co máte se svým životem dělat a koho ze svých četných ctitelů si máte vybrat, vám kupodivu poskytne sen. Ráno vám bude naprosto jasné, kdo a proč vás má ve vašem dalším životě provázet. Teď je jen potřeba, abyste dotyčnému vysvětlili, že ho ve vaší osobě konečně potkalo to pravé životní štěstí. Pro jistotu se však smiřte s tím, že to lehké nebude.

Panna

To, že je váš vztah dlouhodobý, ještě neznamená, že v něm musí vládnout nuda. Zejména váš miláček se o to, aby mezi vámi stále přeletovaly jiskry, snaží ze všech sil. Vy byste to pak měli ocenit. Hlavně si dejte pozor, abyste před ním nemluvili se zbytečným obdivem o některém kolegovi. Vy byste tím sice nemuseli nic zásadního myslet, ale jeho by to přesto trápilo.

Váhy

Je potřeba, abyste se domluvili nejen na tom, jak má vypadat váš vztah, ale i na tom, jak budete hospodařit s penězi. Když usoudíte, že vás partner začal podezírat, že si je někde ulíváte na jeho úkor, musíte se ozvat nahlas a důrazně. Pokud dovolíte, aby takové podezření viselo ve vzduchu, může to ve vašem vztahu natropit něco, co se nedá označit jinak než jako pěkná paseka.

Štír

Když vás kamarádi, které jste už dlouho neviděli, pozvou na party, měli byste tam vyrazit. Seznámíte se tam se spoustou zajímavých lidí, mezi nimiž bude minimálně jeden, který vás na první pohled zaujme. Svým jednání vám dá jednoznačně najevo, že zalíbení bylo vzájemné. Pokud k sobě chcete být upřímní, přiznáte si, že váš single stav už patrně dlouho trvat nebude...

Střelec

Pokud partner čeká, že se bez řečí, bez boje a hlavně bez námitek začnete starat o všechny jeho praktické záležitosti, musíte mu vysvětlit, že je to trochu jinak. To, že občas dohlédnete na jeho věci, je v dlouhodobém vztahu naprosto přirozené. Zároveň však čekáte, že se i on bude zajímat o to, co je důležité pro vás. Jde o životní styl, který dá vašemu vztahu rovnováhu, bez něhož se neobejde.

Kozoroh

Na vztahu s okolím vám velice záleží. Navíc musíte držet zkrátka partnera, který má dojem, že se musí vymezovat vůči svému okolí i vůči vám. Využijte neděle, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace a vysvětlete mu, že zbytečně útočí na lidi, s nimiž byste měli mít ve vlastním zájmu vztah co nejlepší. Bude se tvářit nedůvěřivě, ale nakonec vaše argumenty přijme.

Vodnář

Je potřeba, abyste si s partnerem našli nový společný zájem, který můžete spolu provozovat a o němž můžete v každé volné chvíli diskutovat. Jde o něco, co dá vašemu vztahu novou šťávu a co vám poskytne spoustu témat k přemýšlení. Navíc byste se mohli domluvit, že část dovolené věnujete provozování svého nového koníčka. Bude to sice něco stát, ale půjde o investici, které litovat nebudete.

Ryby

Opravdu chcete dál zůstávat ve vztahu, který vás po všech stránkách vyčerpává a už dávno vám nic dobrého nepřináší? Kdybyste se náhodou rozhodli, že ne, máte volné pole působnosti. Využijte pátek, kdy jste pod vlivem stacionárního Neptuna, a kdy se Slunce přesouvá do vašeho sektoru lásky. Nový vztah je tak blízko, že stačí, abyste jen natáhli ruku...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA