Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (3.6.2019 - 9.6.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Partner reaguje jak na to, co děláte, tak na to, co si jen myslíte. V jeho případě máte silné podezření, že stačí jen trocha chtění, aby měl jasno zejména v tom, co se před ním snažíte skrýt. Vaše obvyklá taktika, kdy se usmíváte a doufáte, že si toho nevšimne, nic dobrého nepřinese. Bude lepší, když mu přímo řeknete, co se děje, a požádáte ho o radu i o pomoc.

Býk

O tom, že byste se svého miláčka snažili získat tím, že ho zasypete dárky, raději ani neuvažujte. Nedopadlo by to dobře. Bude daleko lepší, když mu místo toho věnujete pár hodin, kdy vám bude jasné, že jste na světě jen pro něj. Na dárky zvyklý je, ale s podobnou pozorností a ohledem ke svým potřebám se moc často nesetkává. Získáte tím u něj cenné body!

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, můžete konečně přejít do útoku. Klidně svému vyvolenému řekněte, že potřebujete, aby vám jasně řekl, jaké místo vám ve svém dalším životě vyčlenil. Když vám poví, že nehodlá nic měnit, měli byste trvat na tom, aby se k vám taky podle toho choval. Musí vědět, že se o něj s nikým nebudete dělit ani teď, ani potom...

Rak

Pokud si potřebujete s partnerem promluvit, je potřeba, abyste si to správně načasovali. Ve čtvrtek a v pátek je Luna sice ve vašem partnerském sektoru, ale jakákoli komunikace je dost riskantní. Hrozí, že na něj začnete tlačit způsobem, který ho proti vám vyloženě popudí. Daleko lepší bude neděle. Při trigonu mezi Merkurem a Neptunem se na něj dokážete naladit způsobem, který vám otevře jeho mysl i srdce.

Lev

Na to, že by vás miláček dobýval romantikou a vynalézavými pozornostmi, zapomeňte. Není k tomu disponovaný. Jeho dárky jsou praktické a jeho pozornosti takové, že nevíte, jestli se máte zlobit nebo smát. Vrchol vašeho sebeovládání si vyžádá chvíle, kdy vám místo vysněné večeře při svíčkách navrhne buď nákup myčky, nebo kufříku s kompletem kuchyňského nářadí.

Panna

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, máte tolik práce, že na partnera a úvahy o tom, co mu dělá dobře, nemáte dost času ani nálady. Za to, že jste unavení, se však nemáte proč stydět. Klidně to partnerovi řekněte. Pro vás vztah a jeho další vývoj tím uděláte víc, než si umíte představit. Konečně mu dáte prostor a čas, ve kterém o vás může pečovat a ukázat vám, jak vás má rád.

Váhy

Jde o týden, kdy byste se partnerovi měli věnovat naplno a s chutí. Nebude to pro vás žádný problém. Ve společnosti svého miláčka s chutí trávíte každou volnou chvíli. Jen je vám líto, že jich není víc. Naštěstí po dost náročném týdnu následuje příjemný víkend. Krásná bude zejména neděle. Luna bude ve vašem komunikačním sektoru a vy si řeknete všechno to, na co vám obvykle chybí čas.

Štír

Trigon mezi Marsem a Neptunem, který vrcholí v pátek, je dost zrádný. Může vás dostat do situace, kdy v poryvu erotických choutek sáhnete po prvním trochu přijatelném člověku, který půjde kolem. Vzápětí vám sice dojde, že to nebylo ani trochu rozumné, ale to už budete v průšvihu tak hluboko, že se nebude dát nic napravit. Opravdu to chcete riskovat?

Střelec

Každý vztah nemusí směřovat k dobrému konci. Když vás něco takového potká, co nejrychleji se s tím smiřte. Nebude to tak obtížné, jak se vám na první pohled zdá. O to, abyste celou náročnou situaci zvládli co nejlépe, se postarají vaši kamarádi a klepy které vám přinesou. Když zjistíte, jak dopadl vás dřívější partner, budete moc rád, že jste u toho nemuseli být.

Kozoroh

Pořád máte pocit, že o vás miláčkovi rodiče a příbuzní vědí jen v momentě, kdy je potřeba něco udělat. Můžete si vybrat, zda to přijmete pasivně na vědomí, nebo zda přejdete do protiútoku. Začít můžete hned tím, že si na prodloužený červencový víkend zajistíte romantický wellness pobyt pro dva. Když vám pak jeho milí zavolají, že vás potřebují, můžete jim klidně říct, že mají smůlu, protože vy už program máte.

Vodnář

Opravdu patříte k lidem zvláštním a naprosto netypickým. Pokud má někdo pocit, že si vás získá tím, že vám bude vařit a nosit vám chutné ukázky své kuchyně, zásadně se plete. Občas sice něco ochutnáte a zdvořile za to poděkujete, ale taky dáte najevo, že to pro vás nic neznamená. Kdyby se vás zeptal přímo, můžete mu klidně říct, že si uvařit dokážete i sami.

Ryby

Než se zorientujete v přátelích svého miláčka a než pochopíte, kdo s kým co má a měl, bude to chvíli trvat. Vás jen překvapuje, že všichni bývalí i nynější partneři zůstávají kamarády. Při první vhodné příležitosti si o tom s miláčkem hodně důrazně promluvíte. Dáte mu najevo, že vy se do tohoto kolotoče zapojovat nehodláte ani teď, ani v budoucnu. Bude překvapený, ale uzná, že máte pravdu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA