Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (8.7.2019 - 14.7.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Váš nový objev se chová neskutečně překvapivě. Mluví s vámi o svých záměrech. Neustále vám vypráví o svých dalších životních plánech. Neopomene se vás zeptat, co na to říkáte. Jasně tím dává najevo, že s vámi ve svém dalším životě počítá. Vy se však chovejte, jako byste si ničeho nevšimli. A když se s tím konečně o víkendu vytasí, tvařte se náležitě překvapeně.

Býk

Když si s vámi začne šéf povídat o životě, bavte se s ním jako s naprosto normálním člověkem. Velice rychle vám dojde, že mu nejde o to, aby vás sbalil, ale o to, aby si popovídal s někým, kdo to má v hlavě náležitě srovnané. Když si vám však na konci týdne začne stěžovat na to, jak ho doma nechápou, musíte jeho zápal jemně, ale důrazně zchladit. Vyhnete se tak zbytečnému průšvihu.

Blíženci

Hlavně si nenechte namluvit, že letošní léto dosud probíhalo negativně a dál už bude všechno jenom horší. Momentálně sice můžete mít pocit, že se nic neděje, ale to je jen zdání. Teď jde o dny, kdy se můžete scházet s přáteli a s úspěchem se seznamovat s novými lidmi. Nuda vám v žádném případě nehrozí. A bavit se budete ještě lépe, než byste se bavili s partnerem.

Rak

Ve středu, kdy se Venuše dostává do opozice se Saturnem, si dávejte pozor na partnera a jeho jednání. Zvláště partner, který je o trochu starší, má pocit, že vám má právo radit. Vy byste měli podle jeho názoru jeho rady s vděkem a dojetím přijímat. Kdyby rady za něco stály ani byste se nebránili. Vy však máte pocit, že stojí vyloženě za houby...

Lev

Jsou věci, o nichž byste se se svým partnerem alespoň prozatím bavit neměli. Jakmile by instinktem pochopil, že máte z dalšího vývoje událostí strach, hned by veškerou odvahu ztratil i on. Když počkáte do pátečního večera, zjistíte, že situace není zdaleka tak komplikovaná, jak se vám zdálo. Pak si můžete o všem popovídat a starosti energicky a jednou provždy zahnat.

Panna

Jakmile zjistíte, že se někdo snaží vniknout mezi vás a vašeho partnera, zavětříte. Ještě horší to bude ve chvíli, kdy usoudíte, že partnerovi o vás povídá polopravdy, které mají váš vztah narušit a vazby mezi vámi uvolnit. Asi by bylo lepší, kdybyste si za dotyčným zašli a plasticky mu popsali, co svým jednáním riskuje. Možná to jen potřebuje slyšet, aby pak pochopil, že dělá něco, co nemá...

Váhy

Partner vás překvapí aktivitou, kterou vás žene mezi kamarády. Zejména o víkendu se chová tak, jako by se blížil konec světa a vy do něj museli stihnout všechno, co se jen dá. Když se však do společnosti dostanete, situace se změní. Mezi kamarády se bude líbit vám, zatímco on vás začne záhy přemlouvat, abyste šli co nejrychleji domů. Vám se však chtít nebude.

Štír

Jde o týden, kdy se můžete svému miláčkovi věnovat naplno a bez výčitek svědomí. Do práce sice chodit musíte, ale večery a noci budou vaše. Zvlášť krásný bude pátek. Merkur se ze Lva vrátí do Raka a vy se konečně můžete začít bavit i o tom, čemu jste se dosud vyhýbali. V sobotu a v neděli, kdy je Luna v Rybách, vám partner připraví nečekané překvapení. Pak už o tom, že vás má opravdu rád, pochybovat nebudete.

Střelec

Je potřeba, abyste si přiznali, že jsou věci, na které nejste stavění - a právě proto můžete mít s partnerem potíže. Když přijde s tím, že byste měli víc odpočívat a proto zásadně osekat poznávací program, který jste si na dovolenou vytvořili, budete mít pocit, že vám svět padá na hlavu. Dovolenou, na níž musíte ležet na pláži, vás neláká. A absolvovat ji nehodláte ani kvůli miláčkovi!

Kozoroh

Zatmění, které se v úterý odehrává ve vašem znamení a do něhož je zapojená Venuše, nutí k rozumnému a promyšlenému jednání. Hlavně nesmíte vyhrožovat rozchodem. Stejné nebezpečí tkví i v dávání ultimát. Když ho dáte, budete ho muset dodržet i v případě, kdy by se vám to vůbec nelíbilo. A pak si můžete být jistí, že by vám to miláček se zlomyslností sobě vlastní s chutí osladil!

Vodnář

Když vám váš bývalý partner s lišáckým úsměvem sdělí, že stará láska nerezaví, máte s tím dost problém. O pravdivosti tohoto přísloví sice nepochybujete, ale zároveň nevidíte důvod, proč znovu vstupovat do vztahu, kterého jste se tak rádi zbavili. Klidně mu řekněte, že jste velice rádi, že už z vašeho života zmizel a že jen doufáte, že se do něj nikdy nevrátí. Bude sice naštvaný, ale to vám může být jedno...

Ryby

Víkend, kdy je Luna ve vašem znamení, si užijete daleko lépe, než jste původně čekali. Dejte si však pozor, abyste na svou novou lásku netlačili víc, než je zdrávo. Jakmile začne mít pocit, že jí poroučíte a neptáte se jí na názor, postaví se proti vám. Udělá to i v případě, kdy váš názor bude rozumný a oboustranně prospěšný. To, že tím zbytečně ublíží jak vám, tak sobě, ji vůbec nenapadne.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA