Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 29. týden (15.7.2019 - 21.7.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jde o týden, kdy se můžete bez obav a naplno seznamovat. První vlna nových známých přijde už v úterý. Stojí za ní Slunce, které vstupuje do Lva a které vás spolehlivě zbaví ostychu a zbytečných obav. Když už získáte pověst člověka, který nezkazí žádnou legraci, můžete se zaměřit na opačné pohlaví. Jeho přízeň vám od neděle štědře zajistí Venuše, která v neděli vstupuje do vašeho sektoru lásky a romantiky. Bude to stát za to!

Býk

V požadavcích, které na vás doslova chrlí váš miláček, začínáte mít pěkný zmatek. Opravdu nevíte, jak uspokojit jeho protichůdné potřeby. Na jednu stranu máte být přitažliví a vzrušující, na druhou se zase máte chovat tak, abyste zbytečně nepřitahovali pozornost opačného pohlaví. Nezbude, než abyste se ho přímo zeptali, jak by si to asi představoval. Počítejte však s tím, že se odpovědi nedočkáte.

Blíženci

V úterý časně ráno, kdy se Slunce přesune do vašeho komunikačního sektoru, se těšte na zásadní změnu situace. Najednou se partner se bude zajímat nejen o to, co děláte, ale i o to, co si myslíte o něm a jeho dalších životních plánech. Vzhledem k tomu, že jde o plány, v nichž počítá i s vámi a s vaším dalším společným životem, námitky mít nebudete. Dokonce jste velice spokojení.

Rak

Vzpomínky na bývalý vztah na vás působí zhoubně. Je sice pravda, že jim máte do neděle, kdy je Venuše ve vašem znamení, tendenci podléhat, ale vy se nesmíte dát. Nezapomeňte, že vaše paměť není tak dokonalá, jak to vypadá. Pak je jen logické, že zapomínáte na všechno, co mezi vámi bylo špatné, zatímco to dobré zase zdůrazní. Kdyby vás náhodou napadlo, že byste se k bývalé lásce měli vrátit, důkladně to zvažte a pak si to zakažte.

Lev

Pocit, že se s partnerem nedokážete dohodnout, není naprosto na místě. Když si sednete ke stolu, kde budete jen sami dva, proběhne veškerá komunikace skvěle a k domluvě rychle dospějete. Potíž mezi vás mohou vnést jen partnerovi rodiče nebo jeho sourozenci. Ti pak mají dojem, že bez nich život nezvládnete a rozdávají rady a pokyny. Miláček to vydýchá, ale pro vaši hrdost je to rána!

Panna

Ve čtvrtek, kdy jste pod pozitivním vlivem konjunkce Merkura s Venuší, sami sebe nepoznáváte. S partnerem dokážete o své lásce mluvit tak, že ho ani nenapadne, že byste si z něj mohli dělat legraci. Pokud potřebujete o své lásce a upřímnosti svých citů přesvědčit člověka, s nímž se teprve seznamujete, máte zelenou. A dobrým výsledkem si můžete být jistí!

Váhy

Do pondělního poledne do středeční půlnoci, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, přemýšlejte nad svým miláčkem a vztahem, který k němu máte. Pokud nakonec usoudíte, že jste s ním jen ze soucitu, začněte rychle přemýšlet, co s tím uděláte. Opravdu je zbytečné, abyste ztráceli zbytečně čas na lásku, která vám do života kromě nudy nic zajímavého nepřináší.

Štír

Ve vašem případě by bylo lepší, kdybyste s láskou a se vším, co se jí týká, počkali do čtvrtka. Díky konjunkci Merkura s Venuší se nedorozumění mezi vámi a partnerem omezí na celkem přijatelnou míru. A díky Luně v Býku konečně pochopíte, že byste si svého miláčka měli natrvalo získat dříve, než si jeho krásy, inteligence a všech ostatních kvalit všimne někdo jiný a vás vyhodí ze sedla...

Střelec

Kdyby se vyučovalo seznamování, mohli byste v té chvíli nastoupit jako vysoce odborný lektor se spoustou životních zkušeností. K těm, které jste dosud nasbírali, se navíc už v pondělí odpoledne přidají nové. Luna se dostává do vašeho sektoru erotiky a slibuje vám zážitky opravdu prvotřídní. Dokonce i vy zjistíte, že se v milostném umění máte pořád ještě co přiučit!

Kozoroh

Pocit, že byste si zasloužili pravou letní lásku, která pořád nepřichází, je stále silnější. Pokud však vydržíte do čtvrtka, zjistíte, že na vás hvězdy v tomto směru nezapomněly. K vašemu překvapení však nepůjde o lehký flirt, ale o pevný vztah. Navíc se připravte na to, že to stejně bude vnímat i druhá strana. Je dokonce možné, že ještě do konce týdne padne žádost o ruku!

Vodnář

Když budete plánovat víkendovou akci, zapomeňte na sebe, ale ptejte se především miláčka. Máte tak možnost ojedinělé sondy do jeho duše. Konečně zjistíte, co si přeje a čím mu uděláte radost. Pro vás to sice bude znamenat vytržení z vašeho obvyklého rytmu a omezení času, který můžete věnovat svým koníčkům, ale to není důležité. Miláčkovi tím uděláte radost a vztahu dodáte spoustu potřebné energie.

Ryby

O tom, že byste začínali nový vztah, moc neuvažujte. Ve vašem případě bude lepší, když si dáte pauzu a užijete si nezávazného léta. Seznamujte se s novými lidmi, s nimiž se můžete nezávazně bavit. Zejména ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem konjunkce Merkura s Venuší, si však dávejte pozor na ty, kteří mají dojem, že byste o ně měli pečovat a starat se jim o životní i finanční stabilitu. To je přesně to, čeho se musíte vyvarovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA