Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (17.2.2020 - 23.2.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Přísloví, které praví, že co se škádlívá, to se rádo mívá, neberte zase tak vážně. Zejména v pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Plutem, to se škádlením zase tak moc nepřehánějte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Vy byste mohli přitlačit víc, než je zdrávo, zatímco partner by usoudil, že si ho nevážíte a rádi ho nemáte. Nebyla by to sice pravda, ale vy byste mu to nevysvětlili.

Býk

Miláček ve vás nechá neskutečný dojem. Zejména v pondělí se chová tak, abyste s ním mohli být po všech stránkách spokojení. Jeho něha však má i své mínusy! Když ve středu vyrukuje s požadavkem, který na vás má, budete opravdu překvapení. Naštěstí se dokážete ovládnout. Jeho nápad nebudete bojkotovat, ale začnete opravdu upřímně přemýšlet, co by se s tím dalo dělat.

Blíženci

Díky lásce se dokážete domluvit i na tom, co vám jindy dělá potíže. Dokonce i vy pochopíte, že nemusíte mít za každou cenu pravdu, ale že se občas můžete miláčkovi podřídit. Nebojte se! Nic tím neztratíte a o nic nepřijdete. Vaše chvíle nastane v neděli večer. Luna se přesune do vašeho znamení a miláček začne velice pečlivě, pozorně a soustředěně poslouchat vás.

Rak

Naštěstí nepatříte k lidem, kteří se drží nepodstatných záležitostí. Na tom, co považujete za podstatné, se navíc dokážete s partnerem bez problémů domluvit. Všechno, co je potřeba vyřešit, zvládáte s láskou a úctou. Navíc miláčka i sebe přesvědčíte, že je potřeba, abyste do vztahu vnesli duchovní rozměr. Neříká, že je to nesmysl. Oba víte, že bez duše to není ono.

Lev

Nápady na to, že byste spolu šli do reality show, vám mohou hlavou sice proběhnout, ale máte rozum a nahlas to neříkáte. Kdybyste to udělali, byl by to pro vás šok. Miláček by nevysvětloval, že to nemáte dělat, protože bez vás nevydrží, ale naopak by si velice zálibně začal malovat dny, kdy mu bude dobře a kdy si od vás konečně náležitě odpočine.

Panna

S trpělivostí svého partnera nehazardujte, ale ani nedovolte, aby on hazardoval s tou vaší. Neprovokujte ho k výrokům, které by vás podráždily a k ultimátům, která by musel dodržet i ve chvíli, kdy by to škodilo jemu i vám. Momentálně bude daleko lepší, když spolu budete vycházet co nejlépe. Po tom, co musíte oba řešit v práci, si trochu domácího klidu opravdu zasloužíte.

Váhy

Než se rozhodnete, že mu v něčem zásadním ustoupíte, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Už teď má pocit, že vás po všech stránkách převyšuje. Pokud vedle sebe nechcete mít partnera, který by vám pořád jen vnucoval své názory a ještě je považoval za jediné správné, buďte k němu stejně tvrdí, jako je on k vám. Je to jediná cesta, aby si vás konečně začal vážit.

Štír

Přiznáte si, že na svého partnera žárlíte víc, než jste žárlili dosud. Na nervy vám leze zejména jeho vztah k chlupatému mazlíčkovi. Myslet si o něm můžete všechno, co chcete, ale raději se ho na nic neptejte. Nedopadlo by to dobře. Partner by vám taky mohl říct, že zvíře je pro něj daleko důležitější, než vy. Nebyla by to sice tak úplně pravda, ale to by nikdy nepřiznal.

Střelec

O to, abyste získali jeho srdce, se opravdu snažíte. Je však otázkou, zda k tomu přistupujete tím správným způsobem. Jeho představa toho, jak má vztah vypadat, naráží na to, co byste chtěli vy. Zkuste ale přemýšlet, zda byste se jeho požadavkům nemohli alespoň částečně přizpůsobit. Vám to nic neudělá, zatímco pro vašeho miláčka by to byl důkaz, že ho opravdu milujete.

Kozoroh

Jde o příjemný týden, kdy nic nemusíte, a proto opravdu uděláte podstatně víc, než byste dělali jindy. Kromě obvyklé porce práce si najdete čas i na partnera a na to, abyste si užili krásných zimních dnů. A protože se zázraky opravdu dějí, můžete se těšit na hory. Obvykle sice o sportu nechcete ani slyšet a považujete ho za zbytečné plýtváni silami, ale tentokrát si ho dokážete užít.

Vodnář

Pokud chcete miláčkovi dokázat, že vaše láska není jen prázdné slovo, ale že jste ochotní i k obětem, máte neskutečnou šanci. Navíc se od vás nevyžaduje žádný komplikovaný výkon. Stačí, když miláčkovi slíbíte, že s ním budete od středy až do Velikonoc držet půst. To, že to děláte i pro sebe a pro vylepšení svého fyzického i psychického stavu, mu však říkat nemusíte.

Ryby

Když jste v háji, váš miláček zasáhne a poradí vám, co máte dělat. Když máte pocit, že vám všechno letí na hlavu, pohladí vás a řekne, že se nemáte proč stresovat, protože on je přece s vámi. A když zjistíte, že vám navíc vybral k narozeninám dárek podle vašich představ, budete jím nadšení už úplně. Máte prostě miláčka, kterého vám může celý vesmír závidět!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA