Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 270. den (28.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ráno si dávejte pozor za volantem. Při opozici mezi Jupiterem a Uranem nesmíte brát telefon ani v případě, kdyby volal někdo, koho vroucně milujete!

Býk

Volný den probíhá v samých úspěších. Stacionární Pluto vám navíc přináší šance a příležitosti, o kterých jste se dosud neodvážili snad ani snít.

Blíženci

Užívejte si zaslouženého klidu a pohody. Rodinné příslušníky předem upozorněte, že jejich problémy řešit nebudete, protože máte svých vlastních dost.

Rak

Když se vám něco nelíbí, řekněte to bez okolků a nahlas. Bude to sice náročné, ale pořád lepší, než kdybyste své pochopitelné emoce potlačovali.

Lev

Na opozici mezi Jupiterem a Uranem můžete leda tak vydělat. Na rozdíl od ostatních můžete klidně riskovat a být si jistí, že se trefíte do černého.

Panna

Hlavně miláčkovi neříkejte, že jsou důležitější věci, než on. Může to být sice pravda, ale vy se musíte chovat tak, aby si toho pokud možno nevšiml.

Váhy

Opozice mezi Jupiterem a Uranem vás nutí ke zbytečnému riziku. To, že chcete miláčkovi imponovat, je sice fajn, ale zmrzačit se při tom nemusíte.

Štír

Se svým včerejším úspěchem se pochlubte miláčkovi. Bude velice překvapený, ale štěstí a další úspěchy vám popřeje s veškerou upřímností.

Střelec

Vaše děti opravdu nejsou andílci, ale přesto byste je měli hájit. V tom, z čeho je obviňují, jsou naprosto nevinně a žádný trest si nezaslouží.

Kozoroh

Když si s něčím nevíte rady, proberte to s partnerem. Jeho úhel pohledu vás překvapí, protože jste s něčím takovým nepočítali, ale řešení to být může.

Vodnář

Čeká vás neobyčejně přínosný den. Navíc jsou obchody zavřené, takže nebudete moci jít nakupovat, ale můžete se věnovat miláčkovi a sobě.

Ryby

Hlavně neprojevujte soucit člověku, který vás zasype vyprávěním o všech křivdách, které se na něm kdy kdo dopustil. Velice by se vám to vymstilo.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA