Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 275. den (3.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vnímavě se chovejte k lidem, které znáte jako přecitlivělé. Jejich reakce na to, čemu se obvykle zasmějí, vás překvapí a spolehlivě vyvede z míry.

Býk

Večer zapomeňte na všechno a věnujte se svému miláčkovi. Díky trigonu mezi Venuší a Plutem spolu prožijete chvíle, na které se opravdu nezapomíná.

Blíženci

Když s něčím nesouhlasíte, řekněte to nahlas a přímo. Nebude to sice příjemné, ale kdybyste se nevyjádřili, bylo by to časem ještě mnohokrát horší.

Rak

Čím víc vám někdo vaše plány rozmlouvá, tím víc na nich lpíte. Večer vás však mohou napadnout pochybnosti, jimiž se musíte důkladně zabývat.

Lev

Stresové situace zvládáte na výbornou. To, že v práci nepanuje nezvládnutelný zmatek a dokonce se občas i něco udělá, je výhradně vaše zásluha.

Panna

Flirt po internetu, který se vám naprostou náhodou přihodí, berte opravdu jen jako zábavu. Hlavně dotyčnému neposílejte fotky a celý svůj životopis.

Váhy

Do toho, jak se oblékáte, si mluvit nenechte. Většinou vás začnou kritizovat ti, kteří mají sice snahu, ale to vašeho dokonalého outfitu mají daleko.

Štír

Bez výčitek svědomí odložte práci a věnujte se svému partnerovi. Pokud jste dosud pochybovali o tom, zda je to ten pravý, dnes v tom budete mít jasno.

Střelec

Potíže s miláčkem si neberte nikterak osobně. Z práce přijde naštvaný na celý svět, a vy budete mít tu smůlu, že jste se mu dostali pod ruku jako první.

Kozoroh

Věnujte se především sami v sobě. Když si s pomocí trigonu mezi Venuší a Plutem uděláte v citech konečně jasno, proběhne váš další život bez problémů.

Vodnář

Hlavně se ničemu neupisujte! Pojistka, kterou byste dnes uzavřeli, sice vypadá na první pohled náramně, ale ve skutečnosti je v ní pár skrytých pastí.

Ryby

Opět se přesvědčíte, že se vám partner opravdu povedl! Nezapomeňte mu to ale taky říct! Za své dnešní výkony si zaslouží podstatně víc než jen úsměv.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA