Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 272. den (30.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ráno už bude Merkur ve vašem partnerském sektoru a váš miláček ve formě. Na klidný den zapomeňte, protože má zcela jiné a daleko náročnější plány.

Býk

I vy můžete někdy prožívat chvíle, kdy se vám do ničeho nechce. Neberte to jako své selhání, ale jako pokyn organismu, který odpočinek potřebuje.

Blíženci

Skvělý je Merkur, který se přesouvá do vašeho sektoru romantiky. Pokud chcete někoho sbalit, nemusíte se snažit, protože vám do náruče padne sám.

Rak

Potíže mohou být s rodinným rozpočtem. Miláček má pocit, že mu nedopřáváte dost peněz na zábavy a koníčky, a nechápe, že na ně momentálně fakt nemáte.

Lev

Vstup Merkura do Vah obrátí domácí atmosféru k lepšímu. Přestanete se hádat o peníze a konečně spolu začnete mluvit tak, abyste se nakonec domluvili.

Panna

Merkur odešel z vašeho znamení a vy cítíte úlevu. Najednou se necítíte odpovědní za všechno, co se kolem vás děje, a konečně trochu odpočíváte.

Váhy

Bez obav se pusťte do hodně piplavých prací. Obvykle vám na ně chybí trpělivost, ale dnes vám půjdou od ruky a vy se při nich navíc budete i bavit.

Štír

Vstup Merkura do Vah přináší tajemství. Když si s vámi chce kamarád promluvit, musíte si na něj udělat čas. Novinky, s nimiž přijde, budou stát za to!

Střelec

Sny raději moc nerozebírejte. Ty dnešní vám přináší opozice mezi Venuší a Neptunem. Jejich rozbor by mohl mít velmi negativní vliv na vaše partnerství.

Kozoroh

Merkur ve Vahách zásadně změní situaci. To, na čem jste byli s miláčkem domluvení, je najednou v ohrožení a vy nevíte, jak na to správně zareagovat.

Vodnář

Za naprosto jednoznačných okolností potkáte kolegu, jehož jste dosud vnímali jako vzor věrnosti. Tvařte se, jako byste ho neviděli. Bude vám vděčný.

Ryby

Časně ranní opozice mezi Venuší a Neptunem se odrazí na celém dni. Připadá vám, že miláček jedná naprosto nepochopitelně, a nevíte, jak na to reagovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA