Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 65. den (7.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ve vašem znamení je už Merkur i Venuše. Seberte odvahu a rozhodněte se pro zásadní životní změny. Další otálení by k ničemu pozitivnímu nevedlo.

Býk

O tom, že byste si začali tajný románek, raději neuvažujte. Při Venuši v Beranu byste si určitě našli někoho, kdo by váš vztah v tajnosti neudržel.

Blíženci

V práci jde všechno lépe než dobře. Pozornost však musíte věnovat písemné dokumentaci své činnosti. Vy to za podstatné nepovažujete, ale šéf ano.

Rak

Hovory mohou vzniknout kvůli rodinnému vozu. Nechcete si sednout a spočítat, zda byste nemohli každý mít své auto? Opravdu by vám to ulehčilo život!

Lev

Venuše se dostává do Berana a vám se v lásce opět začíná dařit. Navíc je šance, že narazíte na člověka, s nímž se budete cítit nepředstíraně dobře.

Panna

Všechno je harmonické a v pohodě. Navíc konečně pochopíte, že o svých kvalitách musíte mluvit sami. Nikdo jiný vám kvalitní reklamu dělat nebude!

Váhy

Jakmile sednete za volant, riskujete problém. Nebylo by to sice nic vážného, ale náladu by vám totálně zkazily i ne vaší vinou pomačkané plechy.

Štír

Opravdu chcete fungovat jako člověk, který všem ostatním poskytuje zázemí, zatímco jemu ho neposkytne nikdo? Přehodnoťte ještě jednou svůj přístup!

Střelec

S láskou je to jednoduché. Oběma je vám jasné, že se chcete. Potíž je v objektivních okolnostech, které naplnění vašeho vztahu zatím nedovolují.

Kozoroh

Nově poznané lidi hodnoťte opatrně. To, že se vám někdo na první pohled zamlouvá, ještě neznamená, že mu máte svěřit veškerá svá tajemství.

Vodnář

O tom, že na vás čeká láska, nepochybujte. Musíte však dát najevo, že jste změnili názor a že jste konečně zatoužili po životní stabilitě a ukotvení.

Ryby

Venuše vám přinese nečekané peníze. Doma se s tím však pro jistotu nechlubte. Každý by chtěl něco a vy byste jejich prosbám nedokázali odolat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA