Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 70. den (12.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Všechno zvládáte na poslední chvíli, ale nakonec zvládnete. Klid však budete mít až večer po deváté. Všechno bude hotovo a vy si můžete oddechnout.

Býk

Hlavně dopoledne jeďte v práci naplno. Je pravděpodobné, že probíhá nějaká kontrola, o níž se nemluví, ale jejíž výsledky budou velice důležité.

Blíženci

V práci s nějakou enormní radostí nepočítejte. Všechno vám však doma vynahradí miláček. Snaží se, abyste se s ním cítili dobře, a taky se mu to daří.

Rak

Dopoledne, kdy je Luna ještě v Kozorohu, se držte zpátky. Kdybyste nahlas řekli, co si opravdu myslíte, velkou přízeň svého okolí byste si nezískali.

Lev

Vaše rychlé myšlení vám ulehčí život. Bez dlouhého přemýšlení se rozhodnete, co uděláte, a pak se necháte chválit za to, jak dobře jste to vymysleli.

Panna

Při Luně v Kozorohu se vám daří až nepředstavitelně. Když se těsně před půlnocí konečně dostanete do postele, bude vám moc líto, že den už končí.

Váhy

Den je tak trochu paradoxní. Čím víc budete svou pravdu prosazovat, tím intenzivnější bude práce vašich protivníků. Kdybyste mlčeli, bude to lepší.

Štír

Cesta do pekel je ve vašem případě opravdu dlážděná dobrými úmysly. Dnes zjistíte, že to, co jste zamýšleli, je opravdu neprůchozí a názor změníte.

Střelec

S aktivitou jsou problémy. Vy byste se sice moc rádi projevili, ale vaše okolí má pocit, že se zbytečně předvádíte a v aktivitě vám ze všech sil brání.

Kozoroh

Nasaďte patřičně přísný výraz a chovejte se sebevědomě! Při Luně ve vašem znamení se celý svět snaží, aby splnil vaše přání. Musí jen vědět, co chcete.

Vodnář

Hlavně si nenechte namluvit, že na vás v podstatě nezáleží. Opravdu není důvod, aby měl zbytek rodiny nové mobily a vy se spokojili se starým.

Ryby

Záležitosti svých kamarádů řešíte s rozmachem a efektivitou. Pokud si někdo myslel, že jste nepraktiční snílci, musí přiznat, že se zásadně mýlí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA