Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 68. den (10.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Stacionární Jupiter se projevuje nezvykle. Některé záležitosti trochu zpomalí. Dělá to však jen proto, abyste si to měli čas pořádně promyslet.

Býk

Potíže jsou s lidmi, kteří se hodlají na váš úkor předvádět. Zpočátku to vydržíte, ale pak vám trpělivost dojde a vy s nimi dost bezohledně vyběhnete.

Blíženci

Je čas, abyste své zájmy začali prosazovat s větší vehemencí, než máte ve zvyku. Když to neuděláte, budete toho později opravdu upřímně litovat.

Rak

Při Luně ve svém partnerském sektoru pro vás miláček dělá všechno, co vám na očích vidí. Užívejte si jeho péče a nezapomeňte mu za ni pořádně poděkovat!

Lev

Luna v Kozorohu vás žene do práce. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který vám vysvětlí, že ve dvou se to lépe táhne a vrhne se vám bez řečí na pomoc.

Panna

Je potřeba, abyste to, co řeknete, taky mysleli vážně. Když říkáte, že něco uděláte, musí být jasné, že svůj příslib splníte a váhat vůbec nebudete.

Váhy

Ráno si přispěte. Den bude náročný a vy musíte být odpočatí. Luna bude v pracovitém Kozorohu, a lidí, co vás pobízejí k práci, bude víc, než je zdrávo.

Štír

Konečně pochopíte, jak miláčkovi podat své návrhy. Nepřemýšlejte, proč s nimi najednou souhlasí, a buďte rádi, že spory mezi vámi konečně ustaly.

Střelec

Využijte dopoledne, kdy je Luna ještě ve vašem znamení. Všechno, na čem se potřebujete s partnerem domluvit, proběhne rychle a bez zádrhelů.

Kozoroh

Veškerá jednání ohledně nemovitostí dopadnou skvěle. Definitivní rozhodnutí sice ještě nepadne, ale je jasné, že jste konečně na té správné cestě.

Vodnář

Na ironické řeči nereagujte. Kdybyste se projevili tak, jak vám vaše přirozená povaha velí, byla by z toho hádka, která by vám zkazila zbytek dne.

Ryby

Dopoledne si dejte pauzu. Při Luně ve Střelci byste stejně nadělali více škody než užitku. Odpoledne bude daleko lepší. Půjdete od úspěchu k úspěchu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA