Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 66. den (8.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Sami sebe nepoznáváte. Umíte najít přesnou rovnováhu mezi tím, co je potřeba popohnat, a tím, co je naopak nutné zabrzdit a ještě důkladně propracovat.

Býk

Na to, abyste zvládli bolesti bederní páteře, silná vůle nestačí. Nezbude, než abyste se k fyzioterapeutovi nejen objednali, ale taky k němu šli.

Blíženci

Harmonická Luna ve Střelci vás žene mezi lidi. Akce nebude nakonec tak zářivá, jak jste čekali, ale pořád to bude lepší, než kdybyste seděli doma.

Rak

Samota vám nehrozí. S novými lidmi se seznámíte v práci, ale to jim na kvalitě neubírá. Bude s nimi legrace a budete moc rádi, že vám přišli do cesty.

Lev

Ve vztazích i v práci můžete klidně riskovat. Vyjde to daleko lépe, než jste si představovali. Navíc se tím zbavíte nepříjemných dlouhodobých potíží.

Panna

Je potřeba, abyste si srovnali rodinu. Aktuálně mají dojem, že jste na světě od toho, abyste plnili její přání a vyhověli všem jejím rozmarům.

Váhy

K MDŽ můžete mít vztah rozporuplný, ale najevo ho nedávejte. Mohli byste narazit na někoho, kdo ho slaví s chutí a jehož by se vaše komentáře dotkly.

Štír

Nejvyšší čas, abyste začali přemýšlet o daních a o tom, kdy je platit. Proberte to se svým daňovým poradcem. Ten věci rozumí přece jen lépe než vy.

Střelec

To, že jste někoho kdysi znali, ještě neznamená, že na tom můžete stavět. Dotyčný se v poslední době změnil způsobem, který jste nepředpokládali.

Kozoroh

S tím, že dostanete něco zadarmo, raději nepočítejte. Než něco dražšího koupíte, dobře si všechno propočítejte, a pak to odložte na příští týden.

Vodnář

O tom, že byste někomu ustupovali, nemůže být řeč. Jakmile se pro něco rozhodnete, musí být všem jasné, že svůj názor za žádných okolností nezměníte.

Ryby

Máte se šanci naučit něco, co jste dosud považovali za nezvládnutelné. Pro úspěch stačí málo. Je jen potřeba, abyste se překonali a udělali první krok.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA