Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 264. den (22.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vstup Merkura do partnerského sektoru se postará o spoustu debat. Velice intenzivně se rozpovídá i váš dosud mlčelivý a v úsudku zdrženlivý partner.

Býk

Vstup Merkura do Váh vám přidá spoustu práce. Rozhodli jste se, že si vylepšíte domácnost. Pustíte se do toho hned ráno a večer budete mít hotovo.

Blíženci

V žádném případě neseďte doma! Díky Merkuru, který se dostává do Vah, dokážete na neoficiálních akcích získat i to, co se vám na oficiálních nedařilo.

Rak

Opravdu nejste na světě od toho, abyste řešili cizí problémy. Spousta lidí si to sice myslí, ale vy se musíte zapřít a jejich tlaku odolat.

Lev

Věci, které jste dosud odkládali, nabývají na důležitosti. Ráno po probuzení musíte zkonstatovat, že čas dozrál a že se jim dál už vyhýbat nemůžete.

Panna

Vstup Merkura do Vah značně zmírní zátěž, kterou musíte táhnout. Z naplánovaného programu něco odpadne. To, co zbude, pak zvládnete levou zadní.

Váhy

To, že něco neumíte, není důvod, abyste to nezkusili. S údivem zjistíte, že jde o naprosto jednoduchou činnost, kterou zvládnete dobře hned napoprvé.

Štír

Vstup Merkura do Vah vám dodá zajímavé informace. Vy se pak musíte rozhodnout, zda je využijete, nebo zda se budete tvářit, jako byste o nich nevěděli.

Střelec

Překvapí vás zásadní neznalosti vašeho partnera. Vynadat mu však nemůžete. Jeho znalosti musíte doplnit tak, aby si ani nevšiml, že ho poučujete.

Kozoroh

Merkur se dostává do Vah, což věští problém. Oficiálně máte sice pracovní volno, ale to nic neznamená. Pracovat budete doma a o to usilovněji.

Vodnář

Všechno, co se vám v posledních dnech nedařilo, se pohne kupředu. Můžete se těšit na řetězec úspěchů. Moc si sice neodpočinete, ale to vám nevadí.

Ryby

Dopoledne musíte zvládnout většinu toho, co jste měli v plánu. Odpoledne, kdy bude Luna ve vašem znamení, se pak můžete věnovat relaxaci a odpočinku.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA