Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 266. den (24.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Opravdu není nutné, abyste vysvětlovali každý svůj krok. Jeďte si po své linii. Pozor si dejte na pusu. Přílišným tlakem můžete situaci jenom zhoršit.

Býk

Práce máte nad hlavu. Naštěstí vás to z míry nevyvede. Překvapení však budou kolegové. Nechápou, proč i během polední přestávky raději pracujete.

Blíženci

Vzhledem k Luně v Rybách se do ničeho zásadního nepouštějte. Vy můžete sice mít třeba i dobrou vůli, ale okolnosti se vždycky postaví proti vám.

Rak

Kamarádovi, který má potíže, poskytněte rameno, na kterém se může vyplakat. Zároveň se však chovejte tak, aby pochopil, že z toho nic víc nebude.

Lev

Jakmile se dozvíte, kdo vás stojí, bude to šok. Jde o člověka, který se dosud projevoval zcela jinak a s nímž jste jako s partnerem vůbec nepočítali.

Panna

Svá rozhodnutí vyhlašujte pokud možno stručně. Hlavně nevysvětlujte, jak jste k nim dospěli. Zbytečně byste si tím zkomplikovali svůj další život.

Váhy

S láskou na první pohled to není snadné. Z toho, co vám na první pohled bude připadat jako něco fantastického, se může vyvinout regulérní noční můra.

Štír

Na zklamání se nehraje. Rychle zjistíte, že to, že se něco nepovedlo, vám uvolnilo ruce pro něco, co bude zajímavější a navíc i finančně výhodnější.

Střelec

Mluvte bez obav a mluvte s chutí. Vaše myšlenky sice nemusí být tak úplně geniální, ale vy je dokážete podat tak, jako by geniální skutečně byly!

Kozoroh

Práce máte až nad hlavu a ještě si necháte přidat další. Není už opravdu čas, abyste respektovali své fyzické i duševní možnosti a naučili se odmítat?

Vodnář

V souboji s partnerem nevyhrajete. Když přijde na věc, nasadí tak smutný pohled, že sami ustoupíte. Nebylo by lepší, kdybyste se vůbec nehádali?

Ryby

Lunu ve svém znamení si vyloženě užíváte. S její pomocí odhalujete hlavně to, co se před vámi vaše okolí snaží tajit. Navíc se tím královsky bavíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA