Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 267. den (25.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Úplněk ve vašem znamení vás nutí, abyste se na sebe a svůj život podívali jinýma očima. Šance pak najdete i tam, kde vás je nikdy hledat nenapadlo.

Býk

Když vás někdo pochválí, asi ví, proč to dělá. Nemusíte se ztrapňovat a jedovatě se ho vyptávat, co za svou chválu chce nebo co od vás potřebuje.

Blíženci

Kamarádi nechápou, že chcete večer zůstat doma. Argumenty, jimiž vás budou přesvědčovat, jsou navíc tak závažné, že jim nakonec podlehnete.

Rak

Úplněk v Beranu je dost náročný. V každé chvíli se najde někdo, kdo vás cpe někam, kam se vám nechce, a jehož nátlaku se musíte energicky bránit.

Lev

Celý den musíte věnovat vyřizování nějaké reklamace. Naštěstí umíte využít energie beraního úplňku. S jeho pomocí si prosadíte naprosto všechno!

Panna

Hlavně neřešte problémy, které se vás přímo netýkají. To, co byste navrhli, by bylo sice k věci, ale taky byste tím naštvali neskutečně mnoho lidí.

Váhy

S rodiči je to obtížné. Nechápou, že máte na prodloužený víkend své vlastní plány. Počítejte s citovým vydíráním a nepříjemnými hovory o nevděku.

Štír

Rozhodnutí, které vás čeká, je naprosto zásadní. Vy si však musíte uvědomit, že ve chvíli, kdy uděláte první krok, žádná cesta zpátky už nebude...

Střelec

Svého partnera berte vážně. To, na co si vám přijde postěžovat, je pro něj opravdu důležité. Bude lepší, když si z toho nebudete dělat legrácky.

Kozoroh

Počítejte se dnem, kdy se vám opravdu do ničeho nechce. Jindy byste se přemáhali. Dnes usoudíte, že máte na jeden volnější den nárok a zvolníte tempo.

Vodnář

Úplněk v Beranu vás dostává do situací, kdy musíte hodně ohnivě hájit své názory. Naštěstí vám dá i výmluvnost, díky níž to s přehledem zvládnete.

Ryby

úplněk ve vašem sektoru majetku vám dá šance na nové a velice zajímavé zdroje příjmů. Vzít to nemusíte, ale přemýšlet byste nad tím mohli a měli!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA