Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 286. den (14.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Počítejte s tím, že vás i váš nejlepší kamarád může opravdu naštvat. Než mu to však začnete vytýkat, uvědomte si, že vám to opravdu nedělá naschvál.

Býk

Luna ve Střelci vám nijak zásadně nevadí. Pár lidí, kteří by si od vás chtěli půjčit, vám sice do cesty postaví, ale vy se od nich přemluvit nenecháte.

Blíženci

Když se rozhodnete jít do kina, nechte film klidně vybírat partnera. Když bude dobrý, budete se bavit. Kdyby náhodou nebyl, nebude to alespoň na vás.

Rak

Luna ve Střelci vám přinese spoustu práce navíc. Vy byste se bez ní klidně i obešli, ale zdravý rozum vám říká, že ji dál už odkládat nesmíte.

Lev

Při Luně ve Střelci kosíte ctitele jako zralé obilí. Svému okolí marně vysvětlujete, že o obdivovatele vůbec nestojíte a že se vám nějak přihodili.

Panna

Věřte si podstatně víc, než jste si věřili dosud. Během dneška se navíc nejednou přesvědčíte, že se vám dobře daří i bez cizích pokynů a rad.

Váhy

Nepřemýšlejte o to, co vašemu partnerovi chybí. Chovejte se naopak tak, aby sám od sebe začal přemýšlet, co má dělat, abyste byli v pohodě a v klidu vy.

Štír

S lidmi kolem se nehádejte. Nepochopí vás. Zatímco vy chcete všechno řešit radikálně, mají pocit, že bude lepší, když budete hrát na čas a nic nedělat.

Střelec

Když po někom něco chcete, musíte to taky dát najevo. Jakmile dotyčný usoudí, že vám na tom vlastně ani tak moc nezáleží, přestane se tím zabývat i on.

Kozoroh

Partner má spoustu jedovatých poznámek. Obvykle na ně nereagujete, ale tentokrát vám to nedá. Toho, že vám chtěl zkazit neděli, bude ještě litovat!

Vodnář

Dotazy na to, co se svým dalším životem zamýšlíte, vám připadají neomalené. Naštěstí se po nich zatváříte tak, aby dotyčný pochopil, že dál ptát nemá.

Ryby

To, že se v rámci rodiny někdo s někým opět nebaví, vás vůbec nezajímá. Vy však hrdě komunikujete s oběma stranami a nikým se ovlivňovat nenecháte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA