Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 332. den (29.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna z Panny vás dožene k lékaři. Pokud se necítíte zrovna nejlépe, uvědomte si, že to sami nevyřešíte. Rovnou z práce se vydejte k doktorovi!

Býk

Dovolte si večerní zábavu podle svého gusta. Každého, kdo má pocit, že byste se měli věnovat něčemu rozumnějšímu, pošlete do háje. Moc to potřebuje.

Blíženci

To, co potřebujete vyjednat, musíte stihnout co nejdříve. Zatímco dopoledne půjde všechno hladce, odpoledne by mohly padnout hodně nepříjemné dotazy.

Rak

Odpoledne, kdy se Luna dostává do vašeho komunikačního sektoru, si nevydechnete. Neustále je kolem vás někdo, kdo se ptá a jemuž musíte odpovídat.

Lev

Zejména odpoledne si dávejte pozor na každou korunu. Po zdánlivě nicotných částkách jste schopné utratit peníze, které sami označíte za neskutečné.

Panna

Úvahy o tom, že byste letos vánoční dárky pojali v rámci rodiny netradičně, se vám zamlouvají stále víc. Konečně máte šanci na klidný advent!

Váhy

Opět pochopíte, že život není tak úplně spravedlivý. S tím, že musíte na dosažení cíle vynaložit daleko více sil než ostatní, se však dokážete smířit.

Štír

Člověka, vedle kterého se cítíte v bezpečí, si utéct nenechte. Než by do vašeho života přišel druhý takový, byli byste už dávno v domově pro seniory!

Střelec

Jsou dotazy, na které momentálně nemůžete dát rozumnou odpověď. Bude lepší, když to přiznáte rovnou. Veškeré mlžení by vám bylo naprosto k ničemu.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že ukončíte jednu životní kapitolu, měli byste to říct i těm, kterých se to týká. Počítejte však s tím, že nadšení nebudou.

Vodnář

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se zamyslete nad svým partnerským životem. Máte výjimečnou šanci pochopit, kde v něm děláte chybu.

Ryby

To, že je váš miláček naštvaný na celý svět, s vámi nemá nic společného. Můžete se ho ale zeptat, proč se rozčiluje na vás, a ne na skutečné viníky.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA