Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 336. den (3.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

O tom, že se Vánoce mílovými kroky blíží, nepochybujete. Kdybyste náhodou zapomněli, zavolají rodiče vašeho partnera a zeptají se, jak vidíte Štědrý den.

Býk

To, že se musíte v práci učit nový počítačový program, berte jako plus. Nepůjde to lehce, ale vaši cenu na pracovním trhu to zvýší skoro zázračně!

Blíženci

Neodmítejte ruku, která vám nabízí velkorysou pomoc. Vlastním přičiněním toho zvládnete opravdu hodně. To, o co se jedná, však sami nedokážete.

Rak

Kvadratura mezi Sluncem a Marsem se vás naštěstí netýká. Ostatních však ano. Protože musíte být zejména za volantem opatrní a neustále ve střehu.

Lev

Na pocity nedejte. Nejsou špatné, ale na správnou cestu by vás nenasměrovaly. Bude daleko lepší, když vsadíte na zdravý rozum a hned ho použijete.

Panna

Čekejte útok na svou peněženku. Kromě obvyklých nákupů však za to může i váš příspěvek na charitativní účel, který jste uznali za důležitý.

Váhy

To, že je v práci klid, je z valné části vaši zásluhou. Když vám šéf děkuje, netvařte se skromně, ale přijměte jeho slova jako něco, na co máte právo.

Štír

Všechno důležité byste měli zvládnout v pracovní části dne. Večer, kdy bude Luna ve vašem znamení, byste to všeho šli zbytečně emotivně a citově.

Střelec

To, co vám říkají kamarádi, se vám líbit sice nemusí, ale poslouchat byste je měli. Jejich slova jsou daleko pravdivější, než se vám vůbec zdá.

Kozoroh

Nic z toho, co se děje, vás nepřekvapí. Spíše si řeknete, že je zajímavé, že na to, co jste vy tušili už dávno, přišli vaši kolegové až teď.

Vodnář

Pro nápady svých dětí máte sice pochopení, ale musíte je trochu zbrzdit. Vysvětlete jim, že to, co chtějí, by aktuálně znamenalo zbytečné riziko!

Ryby

Když vám instinkt říká, že si máte partnera hlídat, berte to vážně. Zejména na vánoční večírky ho nenechávejte chodit samotného. Čert nikdy nespí!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA