Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 337. den (4.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jsou lidé, kterým půjčovat nechcete a nebudete. Zbytek rodiny vás sice může označit za ztělesnění lakoty, ale to vám může být naprosto lhostejné.

Býk

Hlavně se s partnerem zbytečně nehádejte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Kdybyste si své názory dokázali vyříkat v klidu, bylo by to prospěšnější.

Blíženci

Luna ve vašem pracovním sektoru se vám postará o přesčasy. Nerozčilujte se, protože to stejně není nic platné. Šéf trvá na svém a vy se musíte podřídit.

Rak

V rámci zkrášlení bytu si nezapomeňte uříznout barborku. Pro jistotu vezměte pár i pro příbuzné a kolegyně z práce. Budou nepředstíraně nadšené.

Lev

Cestou z práce si nařežte barborky. Kdybyste to chtěli mít s opravdu romantickou aurou, vezměte to jako záminku pro krásnou večerní procházku ve dvou.

Panna

O vaše názory je enormní zájem. Když se kamarád ptá, co byste na jeho místě dělali, odpovězte mu upřímně. To, co si myslíte, ho opravdu zajímá.

Váhy

Cestou z práce ještě nakupte různé sladké maličkosti. Kromě dětí a partnera nezapomeňte ani na kamarádky z práce. Uděláte jim tím opravdu radost.

Štír

Uspořádejte adventní sezení s kamarády. Trocha dobrot a pád skleniček svařeného vína se postarají o skvělou náladu a navíc i pocit absolutního štěstí.

Střelec

Na okolnosti nenadávejte. Nestaví se proti vám. Průběh některých událostí mohou sice zbrzdit, ale všechno se nakonec vyvine k vašemu prospěchu.

Kozoroh

Tajemství, o kterém ví více než jeden člověk, přestává rychle tajemstvím být. Uvědomte si to pokaždé, kdy se budete chtít se svým tajemstvím svěřit.

Vodnář

Den je po pracovní stránce náročný, ale vy ho zvládáte s úsměvem. Pozor si dejte až doma, kde hrozí, že ztratíte trpělivost a řeknete něco nelaskavého.

Ryby

Setkání se zajímavým člověkem bude mít dlouhodobé důsledky. Vy byste na něj časem možná i zapomněli, ale on vám něco takového nikdy nedovolí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA