Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 338. den (5.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na večírcích si dávejte pozor na alkohol. Neřekli byste pod jeho vlivem sice nic, co není pravda, ale následky vaší upřímnosti by byly zničující.

Býk

To, čeho se bojíte, dopadne ještě lépe, než jste se vůbec opovážili doufat. Neptejte se, co se děje. Místo toho si vychutnávejte pocit štěstí a úlevy.

Blíženci

Musíte být neobyčejně pozorní! Opatrní buďte zejména při manipulaci s otevřeným ohněm. Při mikulášské nadílce adventní věnec raději zhasněte.

Rak

Na klidný večer u rodinného krbu se netěšte! Kamarádům s malými dětmi vypadne Mikuláš a vy ho budete muset zaskočit. Dopadne to neobyčejně dobře.

Lev

K lidem, kteří mají k platbě velice volný vztah, přistupujte opatrně. To, co vám říkají, zní sice zajímavě, ale nikdo vám nezaručí, že vám nelžou.

Panna

Při kvadratuře mezi Sluncem a Neptunem si hlídejte peníze. Pokud to jen trochu jde, raději se vyhýbejte všem transakcím, prováděným přes internet.

Váhy

Kromě dětí nadělí letos Mikuláš plnou punčochu i vám. Je vidět, že máte pozorného partnera, který chce, abyste byli taky spokojení a šťastní.

Štír

Dětem musíte být oporou. Když se bojí Mikuláše, neutahujte si z nich. Dejte jim najevo, že jste s nimi a že je nedáte. Je to jistota, kterou potřebují.

Střelec

Den je v pořádku, ale večer si dávejte pozor na alkohol. Kdybyste pod jeho vlivem začali svádět Mikuláše nebo anděla, bylo by doma zbytečné dusno.

Kozoroh

Nezdá se vám, že jste ke svému okolí zbytečně jedovatí? Lidé kolem vás si sice pár ironických poznámek zaslouží, ale přehánět byste to s nimi neměli.

Vodnář

Máte neskutečné štěstí. Všechno stihnete na poslední chvíli. Na jednom úřadě se nad vámi dokonce smilují a o pár minut si prodlouží pracovní dobu.

Ryby

Při kvadratuře mezi Sluncem a Neptunem si dávejte pozor. Hlavně nedohánějte za každou cenu dopravní prostředky. Dříve nebo později pojede další.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA