Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 40. den (10.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Merkur, který vstupuje do Ryb, se vám postará o zajímavé odpoledne. Vzdor svým obvyklým prioritám si rozbalíte čokoládu a pustíte romantický film!

Býk

Luna v Beranu vás nerozhází. Na dopoledne si naplánujete nějakou tělesnou aktivitu a odpoledne si budete užívat zaslouženou a ničím nerušenou relaxaci.

Blíženci

Polední vstup Merkura do Ryb zásadně mění atmosféru. Hrozí, že vás naštve nebo urazí výrok, kterému byste se jindy s chutí a bez zábran zasmáli.

Rak

Zejména odpoledne budete doslova viset na telefonu. S údivem zkonstatujete, že se vám některé věci po telefonu projednávají lépe, než z očí do očí...

Lev

Představa, že někomu ustoupíte a on to ocení, se ukáže jako neskutečně naivní. Dotyčný to vezme jako důkaz vaší slabosti a nátlak ještě zesílí.

Panna

Polední vstup Merkura do vašeho partnerského sektoru zásadně vylepší všechny vaše vztahy. Konečně necháte lidi mluvit a sami budete jenom poslouchat.

Váhy

Na poslední chvíli musíte odpoledne zvládnout něco, na co jste měli celý týden. To, že to nakonec opravdu stihnete, berte jako skutečný zázrak.

Štír

Polední vstup Merkura do Ryb vás nezvykle rozpovídá. Bavíte se i o tom, co čem se vám obvykle mluvit nechce. Dnes je však nutné, abyste téma otevřeli.

Střelec

Vstup Merkura do Ryb varuje. Vy to, co říkáte, sice nijak zle nemyslíte, ale určitě se najde někdo, kdo si to vyloží jinak, než jste to mysleli.

Kozoroh

Odpoledne budete v nezvykle komunikativní náladě. Se širokým úsměvem uvítáte nečekanou návštěvu, které se pak budete s chutí a naplno věnovat.

Vodnář

Když najdete něco cenného, jděte to hned odevzdat na policii. Mohou se sice vyskytnout lidé, kteří vám řeknou, že to byla hloupost, ale vy víte svoje.

Ryby

Odpoledne, kdy bude Luna ve vašem znamení, můžete klidně vsadit na intuici. Když se jí necháte vést, dokážete se vyhnout zcela zbytečným průšvihům.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA