Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 38. den (8.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nápady, s nimiž přijdou kamarádi, musíte chytit v letu a okamžitě rozvinout. Přinesl vám je sextil mezi Sluncem a Jupiterem a jsou opravdu vynikající.

Býk

Zejména v práci musíte kromě svých záležitostí hlídat ještě i práci svých kolegů. Dosud vám to docela lichotilo, ale teď vám to začíná lézt na nervy.

Blíženci

Na sextilu mezi Merkurem a Marsem můžete vydělat víc, než si umíte představit. Je jen potřeba, abyste si byli jistí svou pravdou a taky ji prosazovali.

Rak

Kvůli tomu, že se na vás osobně štěstí neusmívá, se nestresujte. Vám stačí, když se bude pozitivně projevovat v životech těch, které máte rádi.

Lev

Jakmile se dozvíte, že něco nejde, je to pro vás mocná motivace. Moc rád okolnímu světu dokážete, že jiným to možná nejde, ale vás se to netýká.

Panna

Naschvály, které si děti vzájemně dělají, trpět nesmíte. Z toho, co teď vypadá jako dětská hra, se mohou rychle vyvinout spory na celý život.

Váhy

O své starosti se podělte s člověkem, který je pochopí a který navíc umí mlčet. Naštěstí se ve vašem okolí pár takových důvěryhodných lidí nachází.

Štír

V práci se do ničeho nového nevrhejte. Při Luně v Rybách bude ve všem, na čem se dnes začne pracovat, příliš mnoho emocí a příliš málo zdravého rozumu.

Střelec

Sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám dává šance, o kterých ostatní jenom sní. Celý den musíte být soustředění a jen hlídat, aby vám žádná neutekla.

Kozoroh

V rámci péče o záda si nechte poradit opravdu dobrou rehabilitaci. Ve vašem případě nejde vůbec o to, kolik stojí, ale o to, aby byla hodně kvalitní.

Vodnář

Dopoledne se na vás široce usmívá štěstí. Neztrácejte čas úvahami o tom, čím jste si to zasloužili, ale buďte rádi, že se karta konečně obrátila.

Ryby

Počítejte s tím, že většina praktických starostí je na vás. Dosud jste to brali mlčky na vědomí, ale teď vás už pasivita vašeho partnera začíná štvát.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA