Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 145. den (25.5.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na to, abyste vybírali nejlepší cestu, na kterou v dalších dnech vykročíte, není čas. Musíte se spolehnout na instinkt a doufat, že vám radí dobře.

Býk

Na lidi, kteří vás zdržují a vyrušují z práce, reagujete až alergicky. Zejména dopoledne jim to pod vlivem sextilu Mars s Uranem dáte rázně najevo!

Blíženci

Luna ve vašem sektoru peněz vlastních vás velice potěší. Při pohledu na účet zjistíte, že na něm máte víc, peněz, než obvykle na konci měsíce máte.

Rak

S nabídkou smíru nepospíchejte. Váš dosavadní protivník vám sice slibuje, že proti vám už nikdy nic nepodnikne, ale vy jeho slibům tam úplně nevěříte.

Lev

Vaši dobrou náladu vám hned tak něco nezkazí. Zejména v práci jste zárukou toho, že se bude pracovat nejenom vytrvale, ale i se širokým úsměvem.

Panna

To, že pro lidi kolem sebe děláte maximum, nikdo neocení. Večer se můžete dokonce dozvědět, že jste měli začít dříve a hlavně se snažit daleko více.

Váhy

Na lidi, kteří vám radí ve všem, co děláte, ale navíc vám diktují i to, co si máte myslet, reagujete až alergicky. A dnes jich bude víc, než je zdrávo.

Štír

S miláčkem se konečně dohodnete na společných plánech. Oba pak zkonstatujete, že je to jediný způsob, jímž se dá předejít zbytečné partnerské krizi.

Střelec

Luna v Raku vás žene k jednání, kterému sami nerozumíte. Kdybyste se už ráno rozhodli, že se nebudete pouštět do zbytečného rizika, bylo by to lepší.

Kozoroh

Rozhodujete se rychle a dobře. Na nabídky, které vám osud dopoledne pošle, zareagujete bez váhání. Čekali jste na ně dlouhou a utéct si je nenecháte.

Vodnář

V práci se snažte zachovat chladnou hlavu. Je sice pravda, že tam dnes panuje větší zmatek než obvykle, ale tím se nesmíte nechat vyvést z míry.

Ryby

S bývalými láskami je problém. Nechtějí vzít na vědomí, že to, co mezi vámi bylo, dávno skončilo. Můžete jim to opakovat, ale stejně chování nezmění.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA