Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 221. den (9.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Hlavně nikomu nic neslibujte! Zejména odpoledne k vám začne vznášet své požadavky spousta lidí. Musíte je odmítnout vlídně, ale taky dost důrazně.

Býk

Spontánní sympatie nebo antipatie, kterými reagujete na nové lidi, berte vážně. Vaše podvědomí vás tím upozorňuje na něco, co si mysl nepřipouští.

Blíženci

To, že přijdou neshody, se občas stává a vy z toho tragédii neděláte. Naštěstí umíte využít Lunu z Berana a hrozící hádky zarazit energicky a včas.

Rak

Než někam vyjedete vlakem nebo jinou hromadnou dopravou, pečlivě si zkontrolujte jízdní řády. Nezapomeňte, že je neděle, kdy bude všechno jezdit jinak.

Lev

Zkuste být velkorysí i v situaci, kdy je to opravdu obtížné. Když někdo nesplní své sliby, nevytýkejte mu to, ale raději se mu snažte odpustit.

Panna

Vaše nápady mohou narazit na to, co si myslí partner. Obvykle pro klid v rodině ustoupíte, ale tentokrát byste si měli své názory důsledně prosazovat!

Váhy

Pocit, že doma mluvíte, ale nikdo vás neposlouchá, je stále intenzivnější. Co kdybyste své snahy vzdali a rodinu nechali, ať si problémy řeší sama?

Štír

Při Luně v Beranu přijde práce, s níž jste nepočítali. Moc se vám to nezamlouvá, ale to roli nehraje. Musíte se do ní pustit ještě dnes večer.3.8 - PondělíDen je velice příznivý. Navíc získáte informace, které vnesou jasno i do toho, co jste dosud nechápali. Konečně víte, na co vsadit a čemu se vyhnout.

Střelec

Pozor si dávejte zejména při sportu, který provozujete hodně často a v němž si věříte. Hrozí, že budete chtít zvládnout víc, než na co aktuálně máte.

Kozoroh

S partnerem se raději nehádejte. Zejména odpoledne vám mohou emoce přerůst přes hlavu tak, že si řeknete i to, co sami považujete za nerozumné.

Vodnář

Kdybyste se necítili právě skvěle, vezměte to na vědomí a taky se podle toho zařiďte. Na to, že byste se měli za každou cenu přemáhat, raději zapomeňte.

Ryby

To, že jste unavení, si nevymýšlíte. Nutně potřebujete odpočinek. A každého, kdo vám vysvětluje, že jste jenom líní, pošlete bez obav do háje!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA