Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 222. den (10.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Den sice probíhá trochu pomaleji, než obvykle, ale to vám ani trochu nevadí. Zážitků jste v poslední době měli dost, takže odpočinek jenom uvítáte.

Býk

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem vytváří atmosféru, kdy nejdřív mluvíte a až pak přemýšlíte. Komplikujete si tím život, ale ovládnout se nedokážete.

Blíženci

Všechno jde pomalu a důstojným tempem. Vy jste sice enormně netrpěliví, ale přesto chápete, že procházíte procesem, který se uspěchat prostě nedá.

Rak

Ráno čekejte telefony od kamarádů. Během víkendu se stala spousta věcí, o kterých byste měli podle jejich názoru vědět a k nimž byste se měli vyjádřit.

Lev

Kdybyste měli dovolenou, na které se s nikým nemusíte bavit, je to skvělé. Mlčenlivost byste však měli zachovat i v práci. Konflikty nepotřebujete!

Panna

Věnujte se především soukromým záležitostem. Když si miláček stěžuje, že na něj nemáte dost času, je to sice nepříjemné, ale taky je to pravda.

Váhy

Všechno probíhá klidně a pohodlně - a váš vkus bohužel až moc. Vy sami máte pocit, že tímto jednání jen zbytečně přicházíte o cenný čas a energii.

Štír

Při kvadratuře mezi Merkurem a Uranem jednáte dost výbušně i tam, kde byste zrovna nemuseli. Zkuste alespoň občas reagovat rozumně a klidně!

Střelec

V práci přijdou úkoly navíc. Práce jako taková vám nevadí, ale rozčiluje vás nadřízený. To, že by vám mohl za námahu poděkovat, ho ani nenapadne.

Kozoroh

S lidmi, kteří mají pocit, že vám mohou vnucovat své názory, se nemazlete. Musí co nejrychleji pochopit, že jsou věci, které si dovolovat nesmí.

Vodnář

Zejména po poledni si dávejte pozor na to, co říkáte. I když jste si to nemysleli, nacházíte se v prostoru, kde mají i stěny velice dobré uši.

Ryby

To, že se lidé kolem vás rozčilují, s vámi nic nedělá. Vy jste v pohodě a děláte všechno pro to, aby se na vás cizí negativní nálady nepřenesly.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA