Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 136. den (17.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dopoledne zápasíte s pocitem únavy a s tím, že se nic nedaří tak, jak byste si představovali. Odpoledne se situace změní a vám se vrátí dobrá nálada.

Býk

Komentáře rodičů svého partnera vážně neberte. Když začnete, buď se rozpláčete, nebo po nich budete mít tendenci hodit něco opravdu těžkého.

Blíženci

Odpoledne, kdy se Luna přesune do vašeho sektoru komunikace, se nepoznáváte. Energicky prosazujete své myšlenky a opravdu se vám to podaří.

Rak

Dopoledne, kdy je Luna ještě ve vašem znamení, hrajte na city. Když dokážete své požadavky doprovodit správně prosebným pohledem, máte splnění jisté.

Lev

Představa, že v lásce navážete bez problémů tam, kde jste ji na střední škole ukončili, se ukáže jako naivní. Pokusit se můžete, ale asi to nevyjde.

Panna

Trigon Slunce s Plutem vám dává odvahu k velkým věcem. Navíc je zvládnete tak dobře a rychle, že se začnete bát až ve chvíli, kdy bude hotovo.

Váhy

O tom, že byste mohli ustupovat bez boje, ani neuvažujte. Zejména dopoledne je nutné, abyste se energicky prosazovali bez ohledu na cokoli.

Štír

Trigon mezi Sluncem a Plutem stabilizuje jak vaše postavení v zaměstnání, tak vás vztah. Konečně přišel den, kdy se můžete na budoucnost těšit!

Střelec

Odpoledne se vám podaří navázat kontakt s člověkem, který se vám už dlouho líbí. Dejte si jen pozor, abyste na něj moc netlačili a všechno nepokazili.

Kozoroh

Pocit, že se vám některé důležité záležitosti nepodaří dotáhnout, moc neprožívejte. To, co ráno vypadá nezvládnutelně, se už v poledne podaří dokonale.

Vodnář

Především počítejte s lidmi, co mají snížený smysl pro humor. Zejména dopoledne uděláte lépe, když je budete obcházet obloukem a na vtipy zapomenete.

Ryby

Dopoledne, kdy je Luna v Raku, se vám daří naprosto ve všem. Pomáhají vám dokonce lidé, kteří jsou jindy orientovaní výhradně sami na sebe.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA