Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 132. den (13.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna v Blížencích vás rozpovídá. Pochopíte, že jsou věci, o kterých už dál nemůžete mlčet, ale které musíte probrat důkladně a do posledního detailu.

Býk

Toho, že vaše představy narazí na realitu, se nebojte. Ukáže se, že realita je po všech stránkách příznivější než to, co vám nadiktovala fantazie.

Blíženci

Kvůli tomu, že vám partner něco zamlčel, se rozčilovat opravdu nemusíte. Když se zeptáte, proč to udělal, dozvíte se, že vás nechtěl stresovat.

Rak

Potíže můžete mít s bývalými kamarády. Mají pocit, že jste je v kariérním postupu předběhli. To, že jste nic takového v úmyslu neměli, jim nevysvětlíte.

Lev

Své jednání a jeho důvody nemusíte nikomu vysvětlovat. Stačí, když nasadíte svůj obvyklý královský výraz a řeknete, že jste se tak prostě rozhodli.

Panna

Díky sextilu mezi Sluncem a Neptunem máte vyostřenou intuici. Pokud vám radí, abyste něco nedělali, měli byste její pokyny poslechnout a respektovat.

Váhy

Když někoho obdivujete, klidně mu to řekněte. Jde o spolehlivý způsob, jímž se vám podaří váš vztah postavit na pevnější a kvalitnější základy.

Štír

Dopolední sextil mezi Sluncem a Neptunem vrátí do hry vaše staré životní sny. Dosud se uskutečnit nedaly, ale teď se situace obrátila k lepšímu.

Střelec

Hlavně dopoledne si dávejte pozor na lidi, kteří bývají s pravdou na štíru. To, že říkají, že by vám lhát nedovedli, ještě neznamená, že to tak je.

Kozoroh

Jde o den, kdy byste měli dát podstatně víc na intuici než na obvyklý zdravý rozum. Jindy to neděláte, ale teď můžete na takovém jednání jen získat.

Vodnář

Sextil mezi Sluncem a Neptunem vám do cesty posílá lidi, kteří si s pravdou hlavu moc nelámou. Naštěstí je dokážete odhalit nejpozději po první větě!

Ryby

Situace je opravdu náročná. Při Luně v Blížencích každý mluví tak, abyste neměli šanci zjistit, co je skutečná pravda a co si bezostyšně vymýšlí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA