Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 133. den (14.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jupiter, který vstupuje do Ryb, se vám stará o člověka, který vám rád a s chutí bude pomáhat s něčím, co by se vám samotným zvládnout nepodařilo.

Býk

Ranní vstup Jupitera do Ryb vám slibuje nové kamarády. Půjde o lidi, kteří vám budou tak blízcí, že budete mít pocit, že se znáte skoro odjakživa.

Blíženci

Pokud vás intuice před něčím varuje, měli byste ji poslechnout. Zdravý rozum a logické myšlení vás zklamat mohou, ale instinkt funguje bezchybně.

Rak

Jupiter, který se dostává do Ryb, vám nese štěstí i tam, kde jste ho dosud nezaznamenali. Konečně se můžete těšit na příjemnější a bohatší dny!

Lev

Jupiter opustil váš partnerský sektor a vám se zásadně ulevilo. Konečně skončily dny, kdy na vás miláček měl požadavky, které jste mu splnit nemohli.

Panna

Jupiter, který vstupuje do vašeho partnerského sektoru, vám do života postaví zajímavé lidi. Nebudou po vás nic chtít, ale ve všem vás podpoří.

Váhy

Jupiter, který vstupuje do Ryb, vám dává odvahu řešit i to, čeho jste se trochu báli. Teď zjišťujete, že to není zdaleka tak těžké, jak jste si mysleli.

Štír

Jupiter, který se dostává do sektoru lásky a romantiky, vám v tomto ohledu nabízí nové šance. Je však potřeba, abyste nečekali a hned po nich sáhli!

Střelec

Vstup Jupitera do Ryb maximalizuje vaše požadavky. Než se rozhodnete, že si něco dopřejete, hodně dobře si spočítejte, zda na to máte dost prostředků.

Kozoroh

Vstup Jupitera do vašeho sektoru komunikace se vám stará o odvahu. Dokážete nazvat věci pravými jmény a taky bez obav své názory veřejně vyhlásit.

Vodnář

Jupiter se dostává do vašeho sektoru majetku vlastního a vy byste měli zpozornět. Ne každá nabídka na zmnožení majetku, která se objeví, taky vyjde.

Ryby

Při vstupu Jupitera do svého znamení musíte jednat opatrně. Počítejte s okamžitě zvýšenou chutí k jídlu, kterou budete muset ovládnout a zkrotit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA