Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 211. den (31.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když někomu neoficiálně pomůžete, nikomu se tím nechlubte. Když budete předstírat, že s tím nemáte vůbec nic společného, bude to nejlepší jednání.

Býk

Smiřte se s tím, že se vám dnes žádné rekordy pokořit nepodaří. Pro vás i pro vaše okolí bude lepší, když zvolíte pomalejší tempo a větší pohodu.

Blíženci

Jako velice příjemnou vnímáte společnost lidí, s nimiž si nemusíte nic vysvětlovat. Vy jim řeknete, co chcete, a oni řeknou, zda to jde nebo nejde.

Rak

Ve vašem životě nastává zlom. Najednou si uvědomujete, že nejste na světě pouze jen proto, abyste poslouchali, ale že občas máte právo i poroučet!

Lev

To, že byste někomu nejraději padli kolem krku, ještě neznamená, že to máte udělat. Zejména odpoledne byste tím toho druhého mohli spíše vyděsit.

Panna

Nevymlouvejte se na ostatní, ale prosazujte to, co považujete na nutné a rozumné vy sami. Nebezpečí špatných nápadů je ve vašem případě minimální.

Váhy

Když si přiznáte, že se na rodinné akce ani trochu netěšíte, bude to jen upřímné. Je vám jasné, že se tam bude jenom jíst a občas trochu pomlouvat.

Štír

Pozornost věnujte každému slovu, které váš partner pronese. Důležité je zvláště to, co pronáší s úsměvem a co se vám snaží sdělit co nejstručněji.

Střelec

Díky Luně v Býku se konečně naučíte vychutnávat život. Pochopíte, že jsou na světě důležitější věci, než je práce. Taky se jim začnete pořádně věnovat.

Kozoroh

To, že se vám jednou něco nepodařilo, ještě neznamená, že se vám to nepovede i podruhé. Vsaďte na odvahu a pusťte se do dalšího zkušebního kola.

Vodnář

Při Luně v Býku vám hrozí zbytečně tvrdohlavé projevy. Když si uvědomíte, že i hodně nesympatický člověk může mít tentokrát pravdu, bude to lepší.

Ryby

Pocit, že jste přišli o své životní štěstí, může být sice intenzivní, ale pravdivý není. Když dokážete chvíli trpělivě čekat, štěstí se k vám vrátí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA