Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 12. den (13.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Než se rozhodnete, že někomu půjčíte, dobře si to rozmyslete. Nemuselo by to dopadnout dobře. Těch, co si půjčují, je dost, ale vrací jich jen málo.

Býk

Luna v Blížencích nutí ke komunikaci i lidi obvykle velice mlčenlivé. Vy třeba dnes překvapíte všechny svoje známé projevy svého smyslu pro humor!

Blíženci

Sextil mezi Lunou a Jupiterem vás nutí ke zbytečnému utrácení. Kdybyste se dokázali zastavit a sami sobě podobné kousky zakázat, bude to skvělé.

Rak

Než se rozhodnete, že využijete nějakou slevu, dobře si zjistěte podmínky. Nemusí být tak výhodná, jak to na první pohled vypadá a jak jste pochopili.

Lev

Při nově poznaných lidech dejte na první dojem. Bude podstatně pravdivější, než to, co vám o něm říká rozum. Ten se na rozdíl od intuice může splést.

Panna

Luna v Blížencích se stará o nesoustředěné pracovní kolegy. pokud chcete, aby výsledky jejich práce k něčemu vypadaly, musíte být tvrdí a důslední.

Váhy

Kvadratura mezi Lunou a Jupiterem vás nutí k utrácení. Naštěstí se dokážete ovládnout tak, abyste stabilitu rodinného rozpočtu příliš nenarušili.

Štír

Lidi, kteří nemají dost odvahy, aby vám své názory sdělili přímo, vážně neberte a hlavně se jich nebojte. Když přijde ke konfrontaci, zvítězíte vy.

Střelec

O tom, pro co se rozhodnete, byste si měli nejdříve promluvit s partnerem. Jde o všestranně náročnou akci, na kterou budete potřebovat jeho pomoc.

Kozoroh

Konečně pochopíte, že je potřeba, abyste zásadně změnili názor na člověka z vašeho blízkého okolí. Musíte zkonstatovat, že to má v hlavě srovnané.

Vodnář

Lidem z okolí se můžete pokusit jejich nápady rozmlouvat, ale s tím, že se vám to podaří, nepočítejte. Čím víc budete mluvit, tím budou tvrdohlavější.

Ryby

Kvadratura mezi Lunou a Jupiterem ve vašem znamení patří k těm náročnějším. Opravdu nemusíte všem lidem kolem sebe plnit každé jejich přání.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA