Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 13. den (14.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Merkur, který se obrací do zpětného chodu, vás drží na uzdě. Kdyby vám instinkt říkal, že nemáte něco dělat a zbytečně riskovat, varuje vás správně.

Býk

Připravte se na situace, které vás opravdu zaskočí. To, že se v nich dokážete správně zorientovat, berte jako nepochybný důkaz své inteligence.

Blíženci

O své soukromé záležitosti se s nikým nedělte. Bude to lepší, než kdybyste se nejdříve s něčím důležitým svěřili a pak zjistili, že dotyčný nemlčel.

Rak

Merkur z Vodnáře vám přinese šanci na dar, který v rámci rodiny dostanete. Předem byste si ale měli zjistit přesné podmínky, které jsou s ním spojené.

Lev

Stacionární Merkur ve vašem partnerském sektoru se vám postará o bouřlivé debaty. Naštěstí se dokážete na všem podstatném celkem rozumně domluvit.

Panna

Velké věci se vám daří podstatně lépe, než ty malé. Právě proto je potřeba, abyste svou aktivitu soustředili na něco, na čem vám opravdu hodně záleží.

Váhy

Stacionární Merkur ve vašem sektoru lásky a romantiky vám zajistí minimálně jedno vášnivé vyznání. Hlavně se po jeho vyslechnutí nezačněte smát!

Štír

Stacionární Merkur vás nutí ke změně názorů. Získáte další informace a zjistíte, že věci, které se vám dosud zdály jasné, tak jasné zdaleka nejsou.

Střelec

Když chcete něco získat a soustředěně na tom pracujete, patrně se vám to podaří. Musíte se však chovat tak, abyste lidi kolem sebe zbytečně nepopudili.

Kozoroh

Stacionární Merkur ve vašem sektoru majetku vlastního vám v tomto směru přináší velice rozumné nápady. Přemýšlejte, jak by se daly rychle uskutečnit!

Vodnář

Silný Merkur z vašeho znamení vás nutí k přepracování všech dosavadních plánů. Konečně budete vědět, co máte dělat, abyste na tom byli trochu lépe.

Ryby

Lidi, kteří nad vámi dosud tak trochu ohrnovali nos, teď zjišťují, že vás nutně potřebují. Budete se chovat velkoryse a bez velkých řečí jim pomůžete?

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA